Corolla nesijungia begiai

Pradėjo Komis, Vasaris 15, 2016, 12:22:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

Komis

Sveiki,

Toyota corolla 2002 1,6 benzinas. Pavazinejus ilgiau pradeda sunkiai begiai, maniau kad sankabos cilindras. Servisre sake kad sveikas ir nori nuiminet deze ir keisti sankaba, bet abejoju kad sankaba pasibaige nes nei buksuoja ir kabina puse velnio.
Gal kas buvo susidure su tokiu gedimu?

robertas1993

Pas mane nors ir ne toks pats auto, beda tokia pati antro begio kartais isvis negaliu ijungti kitus irgi, o kartais viskas gerai...  :think: mano cilindriukas jaučiu kliba, nes pedalo laisva eiga didele kitaip tariant pesalas sankabos kliba stipriai.... :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

kajima

Del sankabos gali but, ne butinai turi buksuot. Diskatorius gali but prie pabaigos. Man buvo su 1.8 taip pakeiciau komplekta ir issisprende. Irgi galvojau kad trosai ar dar koks S...

augisz

Pas mane buna is pirmo i antra jungiant tas toks  nezinau net kaip vadinasi kai pvz pas ikarusus budavo jungi begi ir toks hrrrr garsas. Nezinau kaip pavadint ta visa visuma to dalyko  :-]

Awriuxx

Citata iš: augisz Įrašytas Vasaris 15, 2016, 22:24:24 PM
Pas mane buna is pirmo i antra jungiant tas toks  nezinau net kaip vadinasi kai pvz pas ikarusus budavo jungi begi ir toks hrrrr garsas. Nezinau kaip pavadint ta visa visuma to dalyko  :-]

Sinchronizatorius 2 bėgio išdilęs

Awriuxx

Citata iš: Komis Įrašytas Vasaris 15, 2016, 12:22:07 PM
Sveiki,

Toyota corolla 2002 1,6 benzinas. Pavazinejus ilgiau pradeda sunkiai begiai, maniau kad sankabos cilindras. Servisre sake kad sveikas ir nori nuiminet deze ir keisti sankaba, bet abejoju kad sankaba pasibaige nes nei buksuoja ir kabina puse velnio.
Gal kas buvo susidure su tokiu gedimu?

O tepalo dėžėje yra? Gal sausa dėžėje, pavažiavus užkaista, metalas įšsiplečia ir dėl to sunkiai jungiasi.

augisz

Citata iš: Awriuxx Įrašytas Vasaris 15, 2016, 22:29:26 PM
Sinchronizatorius 2 bėgio išdilęs

O cia labai sudetingas tokio dalyko remontas?  :V Siektiek kitur specializuojuos tai su auto remontu nedraugauju.  T.y. ar ten daug daliu keist ir viska ardyt? cia tik preliminariai norisi suzinot  :think:

Awriuxx

Citata iš: augisz Įrašytas Vasaris 15, 2016, 22:39:53 PM
O cia labai sudetingas tokio dalyko remontas?  :V Siektiek kitur specializuojuos tai su auto remontu nedraugauju.  T.y. ar ten daug daliu keist ir viska ardyt? cia tik preliminariai norisi suzinot  :think:

Aš irgi nesispecializuoju mašinų remonte, bet žinau, kad tai kainuoja brangiai. Dalis tik 1, deja nepigi,o ardyti visą greičių dėžę. Pigiau gal kitą dėžę nusipirkti išeitų

augisz

Aciu uz nuostabiai pozityvias naujienas  :D

bladas

Komis

Vakar jau is vietos neisejo net pajudet, nei vienas begis nesikisa. Ir jauciama vibracija ant sankabos pedalo kai atleidineji.

Bemsas

O ant uzgesintos masinos begiai jungiasi? Gal su sankaba problemos?

Komis

Ant uzgesintos jungiasi, tai gali buti kad diskatorius subirejo?

Bemsas

O pabandyk ijungti begi, nuspausti sankaba ir bandyti kurti masina. Nevazioja su starteriu? Aisku tai bandyk ten, kur aplink nieko nera :D

Komis

O gal kas Klaipedoje galite parekomenduoti servisa?