Ratai padangos

Pradėjo karlas, Vasaris 07, 2010, 18:15:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

ryckak

beje norejau pasiteirauti kas vazineja ar vazinejo su Toyota Avensis R17 ratais, ar labai sukietejo vaziuokle? kaip jusu ispudis? iskilo kokiu problemu ir panasiai?

Kestutis777

Citataryckak parašė:
beje norejau pasiteirauti kas vazineja ar vazinejo su Toyota Avensis R17 ratais, ar labai sukietejo vaziuokle? kaip jusu ispudis? iskilo kokiu problemu ir panasiai?

Laukiu nesulaukiu, kada galesiu juos uzsikrauti :)) 215-50R17 :))) Masinyte kaip prilipinta stovi :)) O stabdymas...mmmm.... :)))) Geris :D

singlas

to Kestutis777

ne vaziukle nelabai suketejo,bet skirtumas jauciasi,per gulinti policininka jau leciau vaziuoji,i t.t.,daznai vaziuodavau zvejoti,grybauti viskas ciki ;)
R17/40/205

mmersass

pas mane ziemines 205/50/17 o vasarines 205/45/17 nesijaucia jokio kietumo, o vaziuoja tai maloniai ;)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

ryckak

viskas aisku, reiskia reiks det R17 :) dekui

FUX

Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Animal

Man egzotika visiskai nepatinka, skelbiasi, kad didziules akcijos bet paskaiciavus tai tas pats pas juos gaunasi kas kitur be akcijos.

NNZ

CitataAnimal parašė:
Man egzotika visiskai nepatinka, skelbiasi, kad didziules akcijos bet paskaiciavus tai tas pats pas juos gaunasi kas kitur be akcijos.

o kur taip gaunasi kirtus, įdėk keletą kontaktų.. kaip tik reikia vasarai pdangų
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Memelis

Keli pazistami yra pirke is http://www.reifendirekt.lt/ Geros kainos gaunasi, jei draugu LT neturi ir tau normaliu nuolaidu nepadaro... Egzotikos kolektyvas man ispudzio nepadare, teko turet su jais reikalu, tikrai yra kur tobulet...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Animal

Seip patariu pasiziureti www.wheels.lt buna geru akciju. Pries ziema savo avensiui per akcija nokian padangas nupirkau taj visa ziema dziaugiausi kadangi daug teko uzmiesto pavazineti.

NNZ

CitataMemelis parašė:
Keli pazistami yra pirke is http://www.reifendirekt.lt/ Geros kainos gaunasi, jei draugu LT neturi ir tau normaliu nuolaidu nepadaro... Egzotikos kolektyvas man ispudzio nepadare, teko turet su jais reikalu, tikrai yra kur tobulet...

ir kas nors naudojuos juo, nes patys lietuviai nieko nedaro kaip skaitinėjau tie kas naudojos, nes visa info tik iš vokiečių gali gauti, nes siunčia iš ten viską.

p.s. nu peržiūrėjau visus variantus visdėlto liksiu su egzotikos akcija :) tik ple jau vienus išpardavė, kuriuos buvau nusižiūrėjęs :D
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

guminis

CitataNNZ parašė:
CitataAnimal parašė:

o kur taip gaunasi kirtus, įdėk keletą kontaktų.. kaip tik reikia vasarai pdangų

pvz cia

Animal

Beje gal kas galit pasidalint informacija kaip tuos visus suportus,bugnus sutvarkyt kad graziau atrodytu? Nes kai uzdejau lietus tai man baisiai dabar jie atrodo.

mind

CitataAnimal parašė:
Beje gal kas galit pasidalint informacija kaip tuos visus suportus,bugnus sutvarkyt kad graziau atrodytu? Nes kai uzdejau lietus tai man baisiai dabar jie atrodo.

Va paskaityk pas celikistus:

http://www.celica-klubas.com/forum/tiuningo-zona/Suportu-dazymas/1.html
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

kaktusas

Kas jau pirkotės padangas vasarai, ką rinkotės :)