Mygtukai

Pradėjo Smac, Rugpjūtis 13, 2008, 15:38:26 PM

« ankstesnis - sekantis »

FUX

o pas mane nuo nuotaikos. Kartais veikia kartais ne, tas pats ir su kondiskes lempute bei vidinio cirkuliavimu, ijungus sviecia, bet kad sviestu su ijungtom sviesom tai matyt randomiskai.
Beje nebedega ir artimuju sviesu info lempute. Kur ieskot bedu ?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

mind

CitataFUX parašė:
Beje nebedega ir artimuju sviesu info lempute. Kur ieskot bedu ?

Tokios kaip ir visai nėra,tik ilgų. Pataisykit jei klystu.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

NNZ

na ben tau pas mane tai nėra.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

FUX

a kodel man rodosi kad anksciau ji sviete zaliai... arba cia nuo kitos masinos uzsilike atminty kad turi but toks dalykas...
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

mind

Jei gerai atsimenu, tai kai ardžiau prietaisų skydelį,tai ten viršuje tik trys lemputės buvo- posūkiai ir viduryje ilgos.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

NNZ

zalia spalva atrodo sviecia kazkurios priesrukines.

Minju

trumpos šviesų indikatoriaus nėra,ilgų šviesų taip,žaliai-priekinės priešrūkinės,o geltonai-užpakalinės priešrūkinės, avarinio pašvietimas geltonas ant mygtuko,dauguma pašvietimo įsijungia ,esant rakteliui padėtyje On ir įjungus gabaritus ar kitas šviesas. Kai kuriuose modeliuose yra dienos šviesos daviklis,kuris reguliuoja pašvietimų indikatorių šviesą ,priklausomai nuo apšviestumo.

FUX

Dekui, o man kazkodel atrode kad perdege :) tik diena vaziuojant nesimato ar sviesos ijungtos, galejo ir padaryt lempute.
Bet va kondiskes ir vid oro streikuoja. Dabar apsisviecia kondiskes, o vidinio oro nesviecia ;/
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Minju

Avensis turi ir nelabai gerų savybių: dažnokai nusibaigia įvairios lemputės..Mano pasiūlymas statyti 14V lemputes indikatoriuose,pasižiūrint į jų galingumą,nes statant tos pačios srovės silpniau šviečia.Tam reiks nusipirkti pačiam lemputes atskirai ir įstatyti į lizdą Taip padaręs ,kurį laiką neturiu bėdų. O dėl kondicionieriaus  patariu atsargiai nuimti visą panelę ir pakeisti lemputes,kai būni ardęs tai ilgai neužtrunki.

unholy

ka jus snekat, yra pas mane ir trumpu sviesu zalia lempute ir priesrukiniu  antra isijungia. kai atsilt oras reikes avarinio lempute susitvarkyt

FUX

na va, sakau, kad kazkur maciau as ja...
kelintu metu taviske?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

unholy

2001, kas netiki galesiu nufotkint :)

NNZ

cia kai abi priesrukine ijungtos

NNZ

cia kai tik priekines tada zalia dega

NNZ

o cia vien tik trumposios