Vairo stiprintuvo skysciai*

Pradėjo andriuzz, Vasaris 08, 2010, 21:32:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

Mariukstis

Vyyyrai, Vilniuje jau para - lietus, todel ir bala po masina. Todel ir negaliu pasakyti kiek ten ta mano Toyota prisisiojo :D

HDPaulius

Pas mus irgi visą parą jau barbena į žemelę :)

Mariukstis

Nezinau kiek dziaugsiuos, bet tuo dziaugsmu noriu pasidalinti su vaisais. Nustojo laseti is po vairo koloneles, o siurbliuke tas laselis vis yra. Skyscio talpa rodo maksimuma saltoje zymeje ir kai ikaista pakyla iki maksimumo karstoje zymeje.
Gal kas gali pasidalinti patirtimi, kiek man dziaugtis bus galima? Nujauciu, kad tie hermetikai yra laikinas problemos sprendimas?
Aciu

Edvatronas

CitataMariukstis parašė:
Nezinau kiek dziaugsiuos, bet tuo dziaugsmu noriu pasidalinti su vaisais. Nustojo laseti is po vairo koloneles, o siurbliuke tas laselis vis yra. Skyscio talpa rodo maksimuma saltoje zymeje ir kai ikaista pakyla iki maksimumo karstoje zymeje.
Gal kas gali pasidalinti patirtimi, kiek man dziaugtis bus galima? Nujauciu, kad tie hermetikai yra laikinas problemos sprendimas?
Aciu

Cia kaip loterija....

Mariukstis

Stai ir suzinojau savo loterijos rezultatus. Rugsejo 1d.- bala po masina. Isvarvejo puse bakelio stiprintuvo skyscio. Nuvaziavau be problemu i Hidromota. buvau nusiteikes brangiam remontui, o sumokejau 80 lt. Visu mano beda buvo ta, kad bego is po siurblo dangtelio. Patikrino apacia, sake, kad ten viskas sausa. Tai stai tokia istorija su tuo laseliu po siurbliu. Tiesa, kai pasakiau, kad pyliau hermetiko-ironiskai nusisypsoje pasake, kad tai yra blogis vairo stiprintuvui, nes tas blogis uztersia visa sistema, o gedimo nepasalina, tik ji uzmaskuoja. Tai tiek tos mano pasakos :) visiems sekmes ;)

HDPaulius

Mariuksti, tai hermetiku užtepė ar kaip? Gal gali tiksliau vietą nustatyti, kur bėgo, nes man reikia irgi savo žiūrėti.

Pulkininkas

CitataNuvaziavau be problemu i Hidromota.
Hidromotas tai čia tokia šaraškino kontora Pašilaičiuose?
Buvau ten prieš keletą metų, tai paliko prastą įspūdį. Įsikūrę kažkokiose garažuose. Viskas ten buvo netvarkinga, pradedant nuo aplinkos, baigiant žmonėmis. Sutarėm kad paliksiu savo savo automobilį, vairo stiprintuvo siurblį jie sutvarkys iki vakaro, vakare mašiną galėsiu pasiimti. Po darbo pasiėmęs taksi nulekiu pas juos, o mano mašiniukas tebestoviu taip kaip paliktas. - Ar sutvarkėt,klausiu, - ne, sako, - laiko neturėjom. Nusispjoviau ir išvažiavau nieko nepešęs.
Tai jie dar nebankrutavo ?  Ar čia kiti?

Mariukstis

Pulkininke, nuvaziavau su pustusciu bakeliu iki ju be problemu. O ir problemu nebuvo, matyt man pasiseke. Uzrase mane 8 ryto kitai dienai, as atvaziavau pas juos ta pacia diena ir paprasiau, kad priimtu mano masina nakciai, nes as nespeju rytoj i darba. Jie sutiko, nuvare masina i garazus ir mano nustebimui paskambino ta pacia diena vakare ir pakviete atsiimti masina. Turbut esu laimes vaikas. Jokiu problemu tikrai nebuvo.
HDpauliui, manau tas dangtelis ir matosi siame forume mano seniai idetoje nuotraukoje. Daugiau neklausiau ju, nes jei ir bandyciau paklausti, atrodyciau kvailai. Mat tame nieko nesuprantu.
Rezultatas teigiamas, nelasa, bakelio turinys nemazeja. Jeigu reikia ko issamiau, parasykite klausimus. Manau jie mielai man atsakytu telefonu.

mind

Šiandien teko pasikeisti vairo stiprintuvo tepalą, keitimo procedūra čia:http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,3195.msg58505.html#msg58505 .
Pastebėjimai: įkišus pirštą į bakelį skysčio spalva atrodė pusė velnio , bet palyginus su nauju skysčiu, tai didelis skirtumas , kaip juoda arbata ir raudona aviečių arbata.
Taigi, kaip kolega NNZ nurodė skystis Dexron III ("Pemco" čia gamintojas- nebūtinai šis , gali būti kitas :) ), kiekis 0,8 l (1l kainavo ~16 Lt).
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Renis

Hmm juokinga klausima turiu.. 2003 m. avensio manuale nesugebejau rast jokio paveikslo ar aprasymo apie tai kur randasi vairo stiprintuvo skyscio bakelis ar kazkas panasaus ;]]
Kur toks randasi, noreciau paziuret kas ten darosi, koks skyscio lygis..
(Man pradejo atrodyt arba is tikruju taip yra kad po ziemos sunkiau vairas sukinetis pradejo stovint vietoj)

Dekui
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

UfO

Gal tau tokia pati bėda kaip ir man su maniške Corolla 2002m buvo :) Aš ir ieškojau kur ten pas mane vairo stiprintuvo skystį pilt ir koks jo lygis, o pasirodo - vairo stiprintuvas elektrinis ;)

Renis

Aha, berods taip ir yra ;] Kaip suprantu siuo atveju nelabai cia ka ipilsi ar beprikrapstysi ;]]

Henris

Pas mane 2003 Avensis D4D, vairo stiprintuvo skyscio bakelis yra kaireje variklio puseje, pasleptas po plastmasine apdaila (jei ziurim atsidare kapota). Jei ten nera, pas tave, tai matyt kaip kolega minejo, bus elektrinis...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Renis

Henris, turi omeny ta plastmase kuri variklio bloka dengia? Ar plastmases paciame kairiame kraste, ziurint atsidarius kapota?

Henris

Ne variklio bloko, o taip tas sone salia variklio, kur laisvai tabaluojasi ir su zakliopkem plastmasinem prisegtos, ne su varztais. Desineje puseje akumas uzdengtas su tokia pat, o pakelus kairej pusej turetum rasti bonkute :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019