Grandine

Pradėjo romualdk2, Birželis 19, 2016, 19:04:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

romualdk2

avensis 2 l. benzinas 2005.m i ką panašus garsas susidevejusios grandines. 260000t. pravažiavo. aplamai per koki laikotarpi reikia keist grandine?Kad žinot kad arteja laikas ja keist ir kiek kainuotu pakeitimas su detalem?ant šaltos ira toks garselis , kaip akmenukai daužasi i skarda. paskui prapola. aplamai mašina šalta garsiai dirba. gal kas  buvo susedures? help..... :-{. Buvau pas meistrus . Kiek meistru tiek ir nuomoniu. :-]  Ir dar kai šilta mašina ant 1800 - 2100 apsuku atsiranda toks garsas kaip ankščiau sakidavo" pirštai stuksiana". informacijos daug.......... o ka darit?

romualdk2

ginciavas

romualdk2

Ačiu žiurejau aš šita video. Bet nieko ten nesigirdi. Man idomu i ką panašus tas garsas. O joki klaidu ne metis?

MindaugasB

Netaisyk to kas nesugedo. Suges, tai gedimas pats islys ir duos apie save zinoti.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

romualdk2

(wow) gal ir taip. Bet bijau kad paskui didesniu problemu ne butu... tas garsas nervoja . Ant apkrauto variklio apie1800-2200 apsuku  atsiranda kalimas kaip doziline mašina. Bet ne pastovei o kaip prašoka garselis. Tai va tokie piragai.... gal kas buvo susedures....

ginciavas

Įkelk video ir bus aiškiau.

romualdk2

Ne įveksiu. Čia buna važiavimo metu... eigu taip pagazot tai nieko nebuna. O įpač važiodamas i kalnouka  .

robertas1993

kazkas sake man kad grandine pasitempusi buna tada kai ant laisvu apsuku barska variklis :) siaip realiai praktikoj net neteko girdet ka reiskia grandine pasitempusi
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

aleks

Draugas turi Primera P11-144. Vazinejo su barskancia grandine apie metus. Garsas tikrai nekoks. Po metu jinai truko. Islaidu buvo tikari daug.

romualdk2

"Garsas tikrai nekoks. "" idomu i ką panašus tas garsas?

aleks

Pas ji garsas buvo panasus kai kibiras su viniais. Sakau apytiksliai.

romualdk2

Tai jam pastoviai barškejo? Ar važivimo metu. Ar užkures mašina? Ar kaip apkrovimas variklio buvo? Or ant laisvu buvo girdet?

aleks

Jo masinoje barskejo visa laika. Ar ant laisvu apsuku ar vaziuojant. Siulyciau pasikeist kol dar nera didesniu problemu.

romualdk2

Aisku ačiu už informacja.... (y)