raudonas sauktukas

Pradėjo toyota32, Birželis 25, 2016, 14:41:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

Awriuxx

Citata iš: Jurgitute Įrašytas Rugsėjis 21, 2016, 13:30:58 PM
Tvarke siurbli kuro, po to purkstukus veziau restauruoti. Vat katik buvau vel tame paciame servise tai mano mechanikas atostogauja tai kitas ten kur stabdziais uzsiima ziurejo. Nzn ka bet kazka padare nes ir trauka pagerejo  ir stabdziu pedalas jau tik is ketvirto paspaudimo durniuoja (cia stovint skaiciavom). Vaziuojant kaip kolkas bandziau viskas lyg ir ok. Irgi kazka apie oro trukuma snekejo - bet sake reikia dar prie kompo pajungti.  :-/
Taip kad iki pirmadienio meginsiu vazineti, o pirmadieni ziuresim ka kompas parodys.

Kai variklio sūkiai bus sukelti, viskas bus gerai. jau mano išbandyta. O šiaip jie durniai. Tik kompus ir težino, ką diegnostika jiems parodys man labai įdomu? Vakuumometrą pasijungi ir viskas aišku

Jurgitute

na dar vienas pastebejimas, po ju, firmos paslaptis, pasikrapstymo uz paslaugą, firmos dovana, kai pagerejo auto trauka ir sauktukas pradejo isijungineti tik ant 3 - 4 pedalo paspaudimo dirbant laisvom apsukom (anksciau buvo su kiekvienu pedalo paspaudimu), bet vat kame fokusas:
Dirbant ant laisvu apsuku kompas rodo average kuro sanaudas 35 l/100km (kaip ir viskas ok), taciau tuo paciu metu dirbant ant laisvu apsuku momentary pradeda dideti po 0,2/0,3 dalis ant akiu nedarant visiskai jokiu veiksmu ir taip pastebejau nuo tarkim 12,0l/100km iki 20l/100km,... nebesuprantu kas darosi ir ar apskritai galiu net ta 1,5 km iki serviso vaziuoti? Ar cia kur kompas kvailiuoja nes resetinom klaida akumo klemo nuemimu ar dar kas gali buti?  :think:

Jurgitute

Realiai nbzn ka jiems ten servise sakyti ar ko klausti... Patarkit kolegos labai prasau  :-{

MindaugasB

Esant galimybei, siulau pakeisti servisa :) Nebent sugebesi susitarti, kad trukumus pasalintu jie patys.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis