Duminimas

Pradėjo Karlitas, Vasaris 16, 2010, 21:47:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

vagaze

cia kiek supratau tai tik kiap ji valyti .Gal zinia kur lietuvoj valo tuos flitrus kokia firmele gal kur yra :) nes nezinau ka daryt negi vel nauja reiks pirkt

dtinas

geriausia is vis ji mesti lauk. Panevezyje jau yra vienas zmogus, kuris tai daro ir sugeba "apgauti" kompa, kad klaidos nemestu.

Taip pat kalbejausi su solorinos atstovu Klaipedoje. Teiravausi del to DPF. Tai sake, kad paprastam 2,2 d4d (110 kw) uzsikisus filtrui ji mest lauk. Ir kadangi nera jokiu davikliu, kompas nieko "nematys". Pas d-cat jau yra davikliai. Ir tie DPF 110 kw motorui neturi regeneracijos isvis. Uzsikisa ir meti lauk.

Dar idomus dalykas. Org. avensio manuale tepalu skyriuje raso, kad c2 (low saps) tepala pilti privaloma tik i 2,0 d4d varikli. I 2,2 d4d ir c-cad b2 minimum reikia, bet neraso, kad butina pilti low saps..

Naujokas

Sita daikta Pezistai jau seniai kastruoja is masinu. Apgauna kompa, vietoj spec.skyscio pripila salerkos ir veziuoji be vargo, nei kompas klaidu meta, nei ijungia avarini rezima ir t.t. Tik Peugeot jis FAP filtras vadiansi...

audrius

2 ir 2.2 D-4D varikliai atrodo iki 2007 turi tik katalizatoriu ir tik nuo 2007 su Auris modeliu pradejo det daleliu filtra kaip ir D-CAT. Bet kokiam automobiliui kuris turi "Diesel Particulate Filter" reikalinga "low saps " alyva su ACEA aprobacija C (C1, C2, C3)
Panevezyje girdejau ir as kad prancuzus tvarko tik ar toyotas tvarko negirdejau dar netgi pasikapscius peugeut klubo diskusijose galima rast tel nr to zmogaus.
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

Naujokas

Va tas zmogus kuris tai sekmyngai atlieka peugeotams
spakenas @ gmail . com

o cia jei kam idomu tema :
http://www.peugeot-klubas.lt/forum/index.php?s=52f0189b608374d8b66b799ee8584a0e&act=ST&f=14&t=23366&st=0

vagaze

zinau as ta zmogeli kuris peugeotam tvarko katalizatorius jis toyotai nieko negali padaryt niekaip negali apgaut kompo :) Tas smulkiu daleliu filtras kainuoja 3000 lt ir as preis metus keisciau ir vel keist tai nieko gero visai :@

tai pas mane 2004 metu ir  tenai i geresne komplektacija automobilo dejo dcat motorus ir ten yra smilkiu daleliu filtras .Ta masina is vokiietijos ten ejo iki 2005 viena sistema dcat o nuo 2005 ja patobuliono ir pradejo det visur masiskai dcat sistemas  .

gal kas zino kas dar gali kompa apgauti kad kalidos nemestu aciu

vagaze

as zinau ta zmogeli  jis toyotom nieko padaryt negali jau bande man jis gal kas koki kita zinot koki nors :)

audrius

as nesuprantu, kodel tau kemsasi gal koki kura bloga naudoji, gal variklis i pabaiga degina tepala, gal purkstukai nedirba ir nesudega kuras, turi ieskot priezasciu o tai sistemai apgaut reikia "mini kompa" statyt, kuris siustu atatinkamus signalus, t.y atatinkama atrodo kintama itampa, vietoje davikliu istatytu ismetimo sistemoje (temperaturos bei slegio) i variklio valdymo kompa ECU, tai nera taip jau ir paprasta.
O tau kai keite nedave garantijos DPF filtrui.

vagaze

Tai kad kura gera pilu is koloneles tepalas nedingsta atifrizas irgi nedingasta purkstukus tuikrino toyotos centre sake geri.
As dpf filtra keiciau pats ne centre , nes jie uzsiprass 3000 lt uz darba.
Kai pakeiciau as ji man viskas gerai buvo pravaziavau 20000 km ir vel tas pats.Leksiu i tokvila vilniuja riuresiu ka dar pasakys .Nezinau man tie centrai toyotu tai nieko gero nepasako tik lt paima ir viskas.

audrius

Tas DPF filtras turetu buti su davikliais t.y turetu matytis vamzdeliai arba laidai. Jei to nera tai tik katalizatorius pas tave. Meti lauk dedi paprasta rezonatoriu ir pirmyn.;)

vagaze

yra ten pas mane du daviklai ir vamzdelia du temperaturos daviklai juk zinau as viska pats keiciau ir zinau kad jis yra d cat  ir net yra 5 purkstukas jis yra prei ismetimo kilektoriaus kuris dar kura ipurske kad sudegint tas kenksmingas deleles kuro ismetime :)  tik va ka daba daryt nezinau jai vel ji reiks keist ta ragas :@

audrius

Kazkaip man tik dvi mintys sauna i galva. Pirma nuimt filtra susirast keramikos dirbtuves, krosnyje isdegint ir suspaustu oru ispusti gal vel 20000 km bus gerai. Kita mintis paprastesne stumt ta D-Cat ir nusipirkt D-4D.

vagaze

tai ziuresiu toytos centre toks yra supranta zmogelis jai jis nieko nepades tai reiks ja tada parduot ir pirkt D-4D :)

audrius

KAZKAIP KEISTA KAD SIAME FORUME DAUG ZMONIU VAZIUOJA PAS OFICIALUS. AS KAZKAIP JU BIJAU NES TEN KAINOS BEI JU PATARIMAI NEATITINKA MANO PAJAMU IR KIEK PAZYSTU ZMONIU VISI TOS PACIOS NUOMONES.
 TAVO ATVEJIS ISIMTIS AS TURBUT APIMTAS NEVILTIES IRGI NUVAZIOUCIAU PAS OFICIALUS NORS VERDIKTAS NETGI ITARIU TAI SIRDIES INFARKTAS PINIGINEI:(