langų valymo skyščio purkštukai

Pradėjo Miroslav, Vasaris 19, 2010, 18:31:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

Miroslav

Sveiki, gal kam teko susidurti su tokia problema: viemas langų apiplovimo purkštukas purškia labai aukštai, žodžiu nepataiko ant lango. Kalba eina apie iš vairuotojo pusės dešinijį ir dešinę čiurkšę(net nzn kaip tai pavadint). Man atrodo kažkam iš forumiečių buvo panaši problema, tik nzn ar pavyko ją išspręst.
T22

TCL

O nebandiai su adata pareguliuoti purkstuko skylutes auksti?

Miroslav

vat kaip tik pagalvojau apie tai... reikes pabandyti :)
T22

NNZ

čia kitaip ir neišspręsi, reik daryti iškart, o nebandyt ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

TCL

Na pabadyk ir papasakok kaip sekesi:)

ryckak

purkstukai tai ten kaip sratukai su skylute, pasuki kur nori, tik buk atsargus, is pradziu geriau kuo apipurksti (WD40 nesiulau, bet nieko kito i galva nesauna), kad jis prasivaiksciotu, nes esu vienaoj masinoj nulauzes adatos galiuka ir jis liko skylutej isimt praktiskai neimanoma, va tada jau problema :)

fennix

rusiskas adatas reikia naudoti, ne kinietiskas :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

mmersass

tame ir bus beda, reik su adata pareguliuot, pas mane buvo kad purske ant bagazines :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Miroslav

:D:D ok darysiu tada jei taip sakot ;) as tiksliai nezinojau ar sukasi del to ir paklausiau. O del adatu tai vargu ar tai stipriai reikia sukt, kad adatos luztu.
T22

Edvatronas

Kai reguliuojat darykite, kad purkstu auksciau, nes kai vaziuoji oras prispaudzia ir purskia zemiau ;)

Arba jei yra 2 skylutes verta daryti, jog viena purkstu zemiau (bus gerai prie mazo greicio) o kita sureguliuot i lango virsu (gerai bus vaziuojant didesniu greiciu).

oscar666

cia itariu buvo pati didziausia beda is visu kurios nutinka:))))o jei adata bijoma nulauzt,tai kist virbala tada reikia:))))na tikiuosi susitvarkys be didesniu problemu...
lygis

Saulius SSS

vietoj adatos geriau naudoti baltiniu smeigtuka.adata yra grudinta todel luzta.ir man yra teke delto kazkada keisti purkstuka.baltiniu smeigtukai negrudinti.blogiausiu atveju tik sulinks.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

bladas

Rusu forume esu skaites, kad Toyota Camry purkstukai purskia ne srovelemis, bet labai smulkiais laseliais, kaip dulksna, tai jiems  ir skystis ekonomiskiau naudojasi, ir geriau apipurskia, tai zmones iesko tokiu purkstuku ir susideda ant kitokiu modeliu.  Ar yra kas nors su Camry vazinejantis, ir ka gali pasakyti siuo klausimu?

mind

Citatabladas parašė:
Rusu forume esu skaites, kad Toyota Camry purkstukai purskia ne srovelemis, bet labai smulkiais laseliais, kaip dulksna, tai jiems  ir skystis ekonomiskiau naudojasi, ir geriau apipurskia, tai zmones iesko tokiu purkstuku ir susideda ant kitokiu modeliu.  Ar yra kas nors su Camry vazinejantis, ir ka gali pasakyti siuo klausimu?
Skaitinėjau ir aš šia tema, jie ten keičia  kažkokiais spec., labai nesigilinau, bet manau, kad kalba vyko būtent apie tokius. Gal ir geras variantas, kai turėsiu laiko reiks įdėmiau paskaityt.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

singlas

Aš tai su yla reguliavau,patogu ir be problemų kad nulūš :p