D-4D 1999–2002 užsivedimas

Pradėjo joske5, Vasaris 21, 2010, 15:19:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

joske5

Išsižiūrinėjau visus forumus, bet neradau tikslaus atsakymo.
Ar pas ką nors mašina užsiveda iš "pusės abaroto"? Pas mane ar žiema, ar vasara, ar šiltas variklis, ar šaltas vistiek turiu prasukti starterį 4-6 kartus, kad užsivestų. Net nežinau ar varyti diagnostiką kokią atlikti ar ne.
Žemės matavimų ekspertas
860342816

zibalas

gold

FUX

Viskas cia gerai, toks starteris idetas. Visiems taip pat. Aisku biski kazkaip negrazu kai golfas salia is puse abaroto uzsiveda, o toyota dar suka :)
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

joske5

Bet tai akumas sodinasi kaip, kai daug po miesta malies is vienos vietos i kita. Nebandei dometis kas gali buti ir kodel taip yra jei taip turi buti.
Žemės matavimų ekspertas
860342816

FUX

Na mano toyotinis akumas atlaike virs 7 metu. Tai nepasakyiau, kad labai sodinasi tas akumas. Na sugalvojo starteri kuris maziau galingas. Manyciau kad golfo starteris ima daugiau energijos, bet greiciau uzveda, o pas mus maziau, bet ilgiau suka.
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

joske5

Man sia ziema buvo nusedes pora kartu. Per salcius vos vos uzsikurdavau. Sukindavau iki negaliu. Ir vis starteris po keliu prasisukimu atmesdavo. Toks jausmas, kad bendexas kaltas butu.
Žemės matavimų ekspertas
860342816

FUX

na as kaip tik sia ziema pasikeiciau i nauja, nes senas jau sunkiai kurdavo, bet irgi paskubejau keist, nes problemos pas mane su kompresija, todel sunkiai ir uzsikurdavo jei uzsikurdavo.
O gal siaip tavo akumas jau atgyvenes?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

joske5

Siaip tai beveik metus vazineju nekeites nuo pirkimo. Nors is isvaizdos dar lyg ir neblogai atrodo :D ir zalia ten ta kaip ir lempike dega kaip as ja vadinu.
Žemės matavimų ekspertas
860342816

FUX

pas mane irgi dar dege ji. Zalia reiskia, kad nereikia ikraudineti. Bet per salcius pacio akumo nasumas sumazeja stipriai
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

joske5

Vasarai dar uzteks, o ateinanciai ziemai reiks nusipirkti koki zveri :)
Žemės matavimų ekspertas
860342816

Kesteliss

Taip tai specialai laikiau savaja per didziuosius salcius kieme. Norejau paziureti iki kiek salcio galiu laikyti. bet nebaisus buvo jai saltis ir kuresi is puses pasukimo ir vieno pakaitinimo. Pries ziema aisku pasikeiciau tepalus, filtrus. Zinoma daug kas priklauso kaip degimas sureguliuotas, bet manoji tai sauniai atleike isbandyma
tel.868737941

kaktusas

Buvo jau kurioj tai temoj apie tai...pas daug ką taip, kaip supratau, pas mane irgi gal tik iš 3 užsiveda, ir taip visada...

Miroslav

kalbant apie akumus, buvau nustebes, kad ant 1.8vvt-i stovi 55A akumas... buvau isitikines, kad stovi 75, bet paziurejas teko keisti isitikinimus... Gal jei pastatyti galingesni akuma pvz 75 tai is uzsivestu kaip sakoma "is puses abaroto"?
T22

Edvatronas

Akump amperazas dar priklauso ir nuo klimato zonos, pas mus siaurej reikia didesniu ah, kokioj afrikoj uztektu ir 45ah... reikia pagal katalogus ziuret konkreciai klimato juostai.

Memelis

Pas mane irgi panasiai vedasi, net nezinau is kelinto apsisukimo. Taciau kol vedasi is pirmo kart, nesuku sau galvos ir vazineju...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport