D-4D 1999–2002 užsivedimas

Pradėjo joske5, Vasaris 21, 2010, 15:19:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

kuo naujesnė toyota tuo ilgiau sukasi, paimkit carina be turbinos dyzelį, tai gali žaist ar spėsi raktelė paleist, kad grįžtų į pradinę padėtį, o jau mašina užsikųrusi, tik priliest reikia ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Robertas

As kiek girdejau, tai visi tie seni varikliai toyotos is puses apsisukimo, o jau d4d ir t.t. naujesni tie pasuka biski starteris. Pvz pas mane carina E, tai prie siu metu didziausiu salciu is puses aprisukimo su vienu pasildymu zvakiu (akumas 55ah senas ir visas aprasojes, kai pirkau su masina buvo.). PS. pas mane visad uzsuka letai labai, pastoviai draugai juokiasi, kad kai su nusedusiu akumu. O pvz pas teva picnic'e nors is puses apsisukimo, bet jauciasi, kad greit suka starteri. Va pries gera menesi tetai savo padejau igyt masina, corolla verso d4d. Ana jau sukt reikia ilgiau ir nesvarbu kokia temperatura lauke. Dar vienas pastebejimas, D4D daug ilgiau syla variklis, nei tie seni paprasti, tokie kai mano ar tevo picnico (mano 2c-t, tevo 3c-te.).
Toyota Carina E T190 2l D-Turbo (1997)
Toyota Corolla E11 2l Diesel (1998)
-
Nissan Sunny 2l Diesel (1991) SOLD

Edvatronas

Na viena diena ir neuzsivesi, kai su sedusiu akumu vazineji...

Dyzeliai apskritai leciau syla nei benzinai, o kuo ekonomiskesnis dyzelis - tuo maziau ir syla... taip ir gaunasi, kad naujesni syla leciau, uztat ir stato preheaterius.

saskelas

Sveiki. Nesenai isigijau Avensi verso su D4D 2002 metu, tai irgi ilgokai suka kol uzsikuria. Bet va koks reikalas, pora kartu ryte ar diena uzsikure ir padirbus 2-5 sekundes uzgeso, o sy ryta visai neuzsikuriau ..... :(, kokios problemos galimos?

joske5

Jo jo. Kas del variklio susilimo, tai pasiutusiai ilgai syla. Reikia gerokai pasitrinti po miesta kol apsukos nukrenta. Ypac kai peciukas dirba.
   O del uzgesimo, tai ir man siryt taip buvo. Atvariau i darba, uzgesinau varikli ir po to pagalvojau, kad perstatysiu masina i kita vieta ir uzkurus uzgeso po sekundes ar dvieju. Nu bet po to uzsikure kaip ir visad. Tiesa kai tik variklis pagauna, kad suktusi, tai pas mane lyg ir toks pokstelejimas buna. Net nzn kas cia ir kaip.
Žemės matavimų ekspertas
860342816

Robertas

CitataEdvatronas parašė:
Na viena diena ir neuzsivesi, kai su sedusiu akumu vazineji...

Dyzeliai apskritai leciau syla nei benzinai, o kuo ekonomiskesnis dyzelis - tuo maziau ir syla... taip ir gaunasi, kad naujesni syla leciau, uztat ir stato preheaterius.

Nujauciu, kad ne iki galo ir atmestinai perskaitei mano posta, as niekur nerasiau ,kad jis sedes. Rasiau, kad atrodo lyg butu nusedes, nors istikro normaliai viskas, prie didziausiu salciu kure tas "nusedes" akumas.
Toyota Carina E T190 2l D-Turbo (1997)
Toyota Corolla E11 2l Diesel (1998)
-
Nissan Sunny 2l Diesel (1991) SOLD

Smac

O gal kas zino, kaip krauti tuos "nekraunamus" akumus su zalia akute ;) Nes maniskiam jau 2 metai, sia ziema 2 kartus nudveso, reikejo prikurkes, zalios sviesos nebera... Kaip ten dist.vandeniuka pripilt, juk nera tu skyluciu kaip paprastam budavo...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

HDPaulius

Ten skylučių jokių nėra, dedi ant klėmų pakrovėjo laidus ir krauni. Aš irgi ieškojau, kaip ten įpilti, pasiskambinau, tai sakė ten kaip ir tas distiliuotas vanduo ilgai laikosi, jo keisti nereikia. Sako neardykit, akis išsiprogdinsit ir t.t :D tai buvo juoko. Tiesiog imi ir krauni

NNZ

jo tik vienintelis būdas tiesiog imi ir krauni ant pakrovėjo... tik nevisada išsigelbėjimas, gali būt, kad jau nebelaikys taip energijos tie akumai... bet vis geriau nei nieko...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

GALLANT

Pas mane irgi tas pats su kurimusi, bet esu girdejas, kad naujasniom masinom yra tokia sistema (nezinau, kaip tiksliai pavadinti), kuri blokuoja kura, jei variklis nesisuka 300aps/min. beto paziurekit seni diessel, variklis vos gauna prasisukti jis ir dirba, o pabandykit su D4-D, tik nukrito apsukos ir uzgeso. Beje savaji tikrinau su ELM-327, jokiu klaidu nemete, tai priejau isvados, kad viskas normaliai ir nesuku galvos.

Edvatronas

CitataSmac parašė:
O gal kas zino, kaip krauti tuos "nekraunamus" akumus su zalia akute ;) Nes maniskiam jau 2 metai, sia ziema 2 kartus nudveso, reikejo prikurkes, zalios sviesos nebera... Kaip ten dist.vandeniuka pripilt, juk nera tu skyluciu kaip paprastam budavo...

Jie neaptarnaujami... ju technologija naujesne, maziau garina vandeni, taip pat isgaraves vanduo susikondensaves vel patenka atgal, uztat ir nera skyluciu pilti distiliuota vandeni...
Kraunami iprastu budu, neperdidele srove.

ryckak

Edvatronas teisingai rase, bet neapsigaukit, neaptarnaujami nereiskia, kad nereikia ju ikraudinet, priesingai, juos reikia ikraudinet, nes jei jau issikraus, jo daugiau niekaip nebepakrausi pilnai, kitus dar eina atgaivint.

Edvatronas

VISUS akumus patartina kartkartem pilnai pakrauti....
Nes vazinejant mieste, trumpais atstumais, su ijungtom lempom, peciukais, galinio lango sildymais ir t.t. akumas niekada nepasikrauna, o jei jau nusedo, kad neuzsivedei - pilnai pakrauti butina, kitu atveju tu ji tiesiog zudai.

laurynui

Gal vakumas bake susidaro  ?  
Nieko
Nera
Neimanomo

Memelis

Ir man vienas draugas, kuris truputi apie tech. nusimano sake, kad mieste akumai nepasikrauna. Yra matyt tiesos siuose zodziuose...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport