D-4D 1999–2002 užsivedimas

Pradėjo joske5, Vasaris 21, 2010, 15:19:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Pofke228

visuose naujesniuose auto variklis uzsiveda tik sukelus tam tikra tepalo slegi cia kompas neleidzia ,tausoja varikli:)
[small][/small]

Artūras Alytus

Ar normalu kai variklis uzsiveda is pradziu dyzeliukas subarska skardziai o paskui lyg normalia dirba ? Tas barskejimas didesnis desneje puseje .

pauliusul

nenormalu turi is kart uzsikurti graziai pasiziurek gali buti paduska nuejus

looking4snow

Pora paskutiniu apziuretu D4D Avensiu kuresi gal ir ne is puses aboroto, bet labai panasiai (vienas is ju buvo jau siltas, kitas dar visiskai saltas). Kodel tokie skirtumai, nes ziuriu temos pradzioje buvo rasiusiu, kad ilgai tenka sukti starteri?

egariukas1

Citatalooking4snow parašė:
Pora paskutiniu apziuretu D4D Avensiu kuresi gal ir ne is puses aboroto, bet labai panasiai (vienas is ju buvo jau siltas, kitas dar visiskai saltas). Kodel tokie skirtumai, nes ziuriu temos pradzioje buvo rasiusiu, kad ilgai tenka sukti starteri?
Mano irgi reik pasukt,nesvarbu,siltas ar saltas.Esu girdejes,kad skiriasi starteriai,boshas(pas mane)suka gan letai,o berods denso dar buna,tas suka kaip pas visus japoniskus auto,net svilpia to pasekoje ir kuresi geriau.Jei as neteisus,gal kas nors zinantis tiksliai pakomentuos

NNZ

Ne sarteryje bėda dėl sukimo (nebent pavargęs), o tia kad visi commonrail dyzeliai ilgiau sukasi kol užsikurias, nes ECU turi paskaičiuot kiek supurkšti ir tai duoti komandą į purkštukus. Aišku neturi sukti tiek ilgai kaip čia kaikurie minėjo, bet tikrai iš pusė oboroto neužsikurs net 2012 metų commonrail mašina
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

egariukas1

Kuriasi ir is puses,kaimyno polo 2010 metu spol abarota;)starteris pas mane geras,bendiksas naujas,suka gerai,bet greicio neturi,pvz mitsubishi starteris suka nepalyginamai greiciau,ziema sesdavo kuras,tai net svilpia kaip suka varikli.Aisku pas mane nereikia sukt,kaip cia raso 10 sek,bet kokius 3 aborotus padaro variklis,tada is kart griebia.Kai buvo -28 uzgriebdavo ne staigiai,biski reikejo pasukt.Manau viskas normalu,o kad pasukt reikia manau ne beda,svarbu uzsiveda ,uzvestas nesipurto,nedumija,kai silta net nelabai braska variklis

NNZ

nu nežinau gal tas polo be turbinos ir ne comonrail variklis buvo :) ne ir superb 2011 ir corrola verso 2008 ir qasqai 2010 ir q7 2012 metų ir MB E 2008 metų ir BMW 2008 metų visos sukasi kol užsikuria.  Tikrai ne spol abarota.  Į šitą žinutę neatsakinėkit, čia tik pamastymas...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

egariukas1

Nezinau,ar common rail,gal PD ten pas ji,nemaciau variklio,tdi,kiek zinau naujesni jau CR eina

andriusif

Toyota Avensiai 2002, ypač dyzeliai visi tik iš kelinto sukimo užsiveda. Aš pats iš pradžių ieškojau bėdos. Dabar pripratau ir atrodo viskas ok. Taip kad galite nusiraminti ir nešvaistyti laiko ir pinigų. Kitaip nebus.

jogis

As irgi galvojau kad problema, kelis servisus aplankiau bet paaiskejo kad avensis iki 2002 turi kurtis is 4 apsuku, silta salta px. kaip kiti modeliai nzn.

egariukas1

Citataandriusif parašė:
Toyota Avensiai 2002, ypač dyzeliai visi tik iš kelinto sukimo užsiveda. Aš pats iš pradžių ieškojau bėdos. Dabar pripratau ir atrodo viskas ok. Taip kad galite nusiraminti ir nešvaistyti laiko ir pinigų. Kitaip nebus.
Nesvaistom pinigu sitam reikalui:DSvarbu,kad uzsikuria visada,uzvestas netrukcioja,nedumina