corolla verso 2003m ratlankiai

Pradėjo peleroma, Kovas 09, 2010, 16:59:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

peleroma

Sveiki, noriu nusipirkti skardinius ratlankius. Ar man gali tikti ir nuo kito automobilio jei ismatavimai tie patys? Ar ratlankio dangtis tiks? Gal zinote kur galeciau gauti kaune?

pauliusdd

Turi atitikti skylių išmatavimai ir pačio ratlankio išnešimas, kad ant suporto tilptų. Pagal mašiną matau, kad ratai 4 skylių. Tarp jų turi būti 100 mm.
Ieškojau po visą Lietuvą, bet už gerą kainą gavau Vilniuje gariūnuose.
टोयोटा इस बल.

MantasT

Citatapauliusdd parašė:
Turi atitikti skylių išmatavimai ir pačio ratlankio išnešimas, kad ant suporto tilptų. Pagal mašiną matau, kad ratai 4 skylių. Tarp jų turi būti 100 mm.
Ieškojau po visą Lietuvą, bet už gerą kainą gavau Vilniuje gariūnuose.

o kiek ta gera kaina ir kurioje cia vietoje? as tai be rezultatu ieskojau:)

pauliusdd

Aš pirkau po 65 Lt už vienetą. Bet tai buvo užpraitą rudenį. Kokius 3 mėnesius skambinėjausi po visą Lietuvą.
Gariūnuose yra daug kioskelių kur montuoja ir pardavinėja padangas bei ratlankius. Ten ir pirkau.
टोयोटा इस बल.

horn

Aš turiu 4 skylių ir po 100 tarp skylių ratlankius, atrodo nuliovai, ta prasme, kad neapdaužyti ir nesubraižyti, kažkada sau norėjau užsidėti, pasirodo, kad maniškės neatitinka atstumai.
atrodo taip, realiai tai yra originalūs civic vtec aerodec ratai-jie visi su tokiais būna.
Nors dėl atstumų nesu tikras, jei man neužsidėjo, tai gal ratlankiai tarp skylių didesnį atstumą turi :|

DariusL

gal siek tiek ne i tema, bet susije su ratais :)
Man kilo klausimas jei nuleidus padanga noreciau uzsidet atsargini rata negi turiu gultis ant zemes ir ristis po masina kad ji nuimt? Ar kaip nors paprasciau pasidaro?
ir kur donkratas turi but? nematau as jo pas save, gal nera :)
Corolla Verso '07 metu

Pulkininkas

CitataDariusL parašė:
gal siek tiek ne i tema, bet susije su ratais :)
Man kilo klausimas jei nuleidus padanga noreciau uzsidet atsargini rata negi turiu gultis ant zemes ir ristis po masina kad ji nuimt? Ar kaip nors paprasciau pasidaro?
ir kur domkratas turi but? nematau as jo pas save, gal nera :)
Corolla Verso '07 metu
Atidarai galines duris, pakelį tą siaurą ilgą dangtį ir randį pritvirtintus: domkratą, domkrato rankeną ir atsarginio rato nuleidimo galvutę. Taip pat pamatysi ir rato nuleidimo veržlę.  Imi galvutę, dedi ant veržlės ir su rankena suki tol, kol atsrginis ratas nusileidžia. Lįsti po pašina nereikės, bet atsiklaupti ko gero teks :)

verso

Citatapeleroma parašė:
Sveiki, noriu nusipirkti skardinius ratlankius. Ar man gali tikti ir nuo kito automobilio jei ismatavimai tie patys? Ar ratlankio dangtis tiks? Gal zinote kur galeciau gauti kaune?

Turiu tokia pacia, tik benzinas. Ratlankiai: 6,5 Jx15, 4x100 (4 skyles, atstumai - 100), ET (isnesimas) 42 (galima ET 38-45). Tas pats tinka ir lietiems ratlankiams, jei kada ieskosi.
verso

kisa

gal kas zinot rav 4 kokios masinos tinka skardiniai ratlankiai diametras 16

upas

Geriausia nuo kito bet kokiu metu Ravo,taip pat nuo Avensis verso,Previos ,Picnico,Camry ,galima ir nuo suprosB),Lexuso.Saltinis www.autos.lt tiem kas dar nezino.

Kestutis777

Citataupas parašė:
Geriausia nuo kito bet kokiu metu Ravo,taip pat nuo Avensis verso,Previos ,Picnico,Camry ,galima ir nuo suprosB),Lexuso.Saltinis www.autos.lt tiem kas dar nezino.
As nuo 2002 RAV4 lietus 16R uzsidejau ant savo Avensio 2006 ;)
Manau ir atvirkstinis budas imanomas ;)