vanduo bagazinej yarisiuke

Pradėjo rola, Kovas 13, 2010, 14:28:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

rola

yarisiuke vaduo varva i bagazine nors visos gumos geros ir masina nedauzta gal pas kazka taip pat buvo?

mind

Taip tiesiogiai ir matosi kaip varva? Tai žiūrėk pro kur varva ir rasi skylę.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Bogey

varva i bagazine? :| tai pro bagazines gumas variantas... bet jei sakai tvarkingos... o kada atsiranda ? pasivazinejus per balas? ryte? po lietaus?  nes as viena kart uzmaciau dregme bagazineje po salciu, tikriausia del plonu skardu, pasalo ir atsilo ...

mind

Kad kondencatas susikaupia tai čia faktas, bet ar gali būti jo toks kiekis, kad balos teliuškuoja bagažinėje?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

wikcia

Citatarola parašė:
yarisiuke vaduo varva i bagazine nors visos gumos geros ir masina nedauzta gal pas kazka taip pat buvo?
O kurioj vietoj kaupiasi, nes pavyzdziui avensiam kaupiasi bagazines kisenese. As asmeniskai paemiau 3 mm graztuka ir pataisiau ta problema. Pries tai turejau Mazda, tai ta pati problema buvo;)

Edvatronas

nzn kai yaris, bet gali dar pro galines lempas pribegti, jei jos isiminetos ir nepatepta hermetiku normaliai. Dar gali trukti gumu dugne - tada is apacios vaziuojant privaro.

rola

atsiranda vanduo kai lyja varva is virsutiniu kiseniu kur dviguba skarda is vidines puses aplink lempas liuks buvau isemes ir germetiko visur pritepliojau stogas nesurudijas kur laidai eina i stopa guma liuks vyriai bagazines liuks is apacios niekas nebega

Edvatronas

tai susitvarkei, kaip suprantu, nes dviprasmiskas postas.

rola

lasa vistiek neaisku pro kur vanduo patenka

beating

pas mane irgi bagazinej kur zapaske po lietaus buna pilna vandens. vasara beweik visa zapaske buvo apsemta :D

TCL

Fenomenalu pas jus:) pas mane po lietaus jokio vandens:)

rola

tai zapaske pas mane tai pat slapia bet blogiausiai kad paskui nuteka i gala po kilimais ir langai rasoja su guminiais gale sedeti reikia.o tai ka nors sutvarkei ar zapaske ir plaukia visada?

rola

jei kas sutvarke yarisiuka kad nebutu slapia patarkit ka daryti

bladas

Niekas tau nepatars, reikia paciam ieskoti. Kas durniausia, vanduo patenka pro viena vieta, o tu ji randi visai kitur,  i kiekviena masina jis "ilenda" nepriklausomai nuo masinos markes, modeliu ir pan., vis pro kitur. Kiek as pat esu susidures su savo turetomis  ir pazistamu masinomis, tai jis papuola pro visur, pirmiausia, aisku, pro suplysusias duru ir liuko sandarinimo gumas ar tarpines, o kitus variantus pabandysiu pavardinti  kiek atsimenu:
1- vanduo per dureliu stikla tekedavo i dureliu vidu, o is ten neisbegdavo lauk pro drenazines skylutes, bet patekdavo i masinos  vidu, nes dureliu viduje buvo suplysusi apsaugine plevele
2-sukietejusios liuko tarpines
3-galiniu duru gumos pradzia ir pabaiga  pacioj apacioj buvo blogai sujungta
4-tarp galiniu duru ir bagazines esancio langelio tarpines buvo nesandarios
5-galinis zibintas nepriverztas
6-uzsikises liuko drenazas
7-Renault Laguna buvo visai unikalus atvejis - ten bagazineje yra tokios angos, uzdengtos guminemis "ausimis" (uzdarant bagazine, pro tas angas iseina oras, kitaip neuzsidarytu bagazine-neleistu joje esantis oro turis), tai vanduo patekdavo pro tas angas
8-masinos gamykloje yra suvirinamos is gabalu, toje pat Lagunoje vanduo tekedavo pro mikroskopini itrukima tarp tu gabalu - pamaciau plona rudziu sluoksni ant kebulo
9-vanduo patenka per kebulo skyles is lauko, vaziuojant per balas
10-po priekiniu kapotu yra skyliu nubegti vandeniui-jos megsta uzsikimsti lapasi
11-pro ant stogo esancia antena

Sitie atvejai buvo su Golf, Vectra, Mazda, Renault masinomis, gal ir Toyotai tiks?

Reikia ieskoti paciam, as tai ieskojau pildamas vandeni is plastikinio butelio vis i kita vieta - ant zibinto, ant dureliu, ant stogo, ant stiklo ir pan.
Sekmes:p

beating

po zapaske yra 3 guminiai kamsciai. as isemiau 1 ir dabar skyle likus y lauka, todel visas vanduo pasisalina iskart lauk ;)