Veidrodėlių šildymas

Pradėjo arytis, Kovas 18, 2010, 14:38:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

Singer

Veidrodėlis ardosi taip:
1. Nuimame kėbulo spalvos gaubtą. Viršus atsisega, užkišus kokį nors ploną smailų daiktą, o apačia ant "kabliukų". Atjungiame šildymo elemento kontaktus.
2. Suverčiame kiek įmanoma veidrodėlį į automobilio pusę, kad išorinė dalis išlįstų iš korpuso
http://photo.qip.ru/users/vlkivcov/3847748/91171671/full_image/
3. Traukiame stiklą su plastikiniu rėmeliu į išorę nuo automobilio. Turėtų nesunkiai išsisegti
http://photo.qip.ru/users/vlkivcov/3847748/91171672/full_image/
4. Stikliukas prie rėmelio yra priklijuotas. Atsargiai dirbant, galima atlupti nieko nesugadinus be jokios chemijos (galima truputį pašildyti fenu, tik nepersistengti :) )
http://photo.qip.ru/users/vlkivcov/3847748/91171670/full_image/

arytis

darcaa

Sveiki, gal kas zino kaip sutaisyti veidrodelio (stikliuko sildyma). Iki stikliuko srove ateina, bet pats stikliukas nesyla. Buvau issiemes pati stikliuka is plastmasinio apvalkalo, ten isvedziotas sildymo takelis, kuris lyg ir niekur neitrukes. Tas takelis yra po plastikine plevele, tai atkarpomis neina patikrinti iki kur vaiksto srove. Belieka keisti stikliuka? Ziema nesinori gramdyt. Aciu
Avensis II 2003

Bemsas

Citatadarcaa parašė:
Sveiki, gal kas zino kaip sutaisyti veidrodelio (stikliuko sildyma). Iki stikliuko srove ateina, bet pats stikliukas nesyla. Buvau issiemes pati stikliuka is plastmasinio apvalkalo, ten isvedziotas sildymo takelis, kuris lyg ir niekur neitrukes. Tas takelis yra po plastikine plevele, tai atkarpomis neina patikrinti iki kur vaiksto srove. Belieka keisti stikliuka? Ziema nesinori gramdyt. Aciu

Nuvazioji i Paneriu 34, prie svaros broliu ir uz kokiu 30lt tau sutvarkys sildyma. Bet pradziai paziurek varza tarp veidrodelio kontaktu. greiciausiai bus sudeges kaitinimo elementas.

darcaa

Greiciausiai taip ir bus, kad sudeges kaitinimo elementas. Dekui uz patarima. Idomu kaip jie ten sutaiso, gal paciam eina susitaisyt, lituoklis man ne priesas :) Bet ten ta plastikine plevele yra ant kaitinimo elemento, gal jie kazkaip pasildo ir nulupa?
Avensis II 2003

Bemsas

Citatadarcaa parašė:
Greiciausiai taip ir bus, kad sudeges kaitinimo elementas. Dekui uz patarima. Idomu kaip jie ten sutaiso, gal paciam eina susitaisyt, lituoklis man ne priesas :) Bet ten ta plastikine plevele yra ant kaitinimo elemento, gal jie kazkaip pasildo ir nulupa?

Labai paprastai sutaiso. Nuima veidrodeli, atlupa sena kaitinimo plevele ir priklijuoja nauja. Paciam daryti nesiulau, nes gali sudauzyti veidrodeli, o tada kainuos zymiai daugiau. Vien tik kaitinimo plevele kainauoja 10-15lt

arytis

Dar yra veidrodėlių remontas Ozo gatvės pradžioje, prie kuro aparatūros, garažuose. Kiek žinau, tai ta pati firma kaip ir Panerių gatvėje.

darcaa

Viskas aisku, dekui uz info. Gyvenu netoli paneriu g. tai ten ir uzsuksiu :)
Avensis II 2003

Ralfas

žodžiu kaip suprantu toyota atstovybė pagal kėbulo nr ne viską gali pasakyti apie auto :) Man vat iškilo toks kl ar šildomi pas mane veidrodėliai galvoju paskambinsiu į tokvilą ir pasiklausiu. Jie sudigtavo viską kas pas mane yra ir pan, bet sako veidrodėliai tikrai ne šildomi, bet pagal faktą pasirodo,kad jie šildomi,o to nežinojo net buves šeimininkas :)

NNZ

tai jei šildymas padarytas auksinių rankų tai dar nereiškia, kad atstovybė nežino. Tiesiog iš fabriko auto išvažiavo be šildomų veidrodėlių, ką ir parodo šasi numeris... o kas jau eigoj pridėta, tai jie niekados nematys.l
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Ralfas

kazkodel nemanau,kad olandas pirkes auto be sildomu veidrodziu po to eme ir juos dare sildomus, negi nauja pirkdamas iskarto negalejo su tokiais uzsisakyti????

AVENSIS D4D CHIP

CitataRalfas parašė:
kazkodel nemanau,kad olandas pirkes auto be sildomu veidrodziu po to eme ir juos dare sildomus, negi nauja pirkdamas iskarto negalejo su tokiais uzsisakyti????
kodel gi ne?gal tuomet atstovybe galejo pasiūlyt tik tokios komplektacijos auto,arba tokios komplektacijos pasiūle uz mazesne kaina ,užspaude olandas babkiu ir susimontavo kokiam garaze;)yra juk žmogeliu kur nusiperka auto kibirines komplektacijos ir poto apkarsto kitajskais lietnykais,spoileriukais ir blizgučiais:D

Ralfas

nes man itarima sukele,kaip gali buti sildomos sedynes, sildomas priekinis stiklas,o jie man aiskina,kad veidrodeliai nesildomi.

AVENSIS D4D CHIP

nu jo kažkaip keistai atrodo,na bet juk būna fokusu;)

Ralfas

arba variantas tas kad zmogus kuris dirba toyotoje nelabai suprato ka skaito ir tiek.