Neveikia centrinis užraktas

Pradėjo Gram3ng, Kovas 02, 2017, 16:18:31 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gram3ng

Sveiki, vakare užrakinus automobilį centriniu užraktu ryte atrakinti jo jau nebuvo galima. Baterija pakeista į naują, raktelyje lemputė mirksi, bet automobilis nereaguoja. Koks galėtų būti gedimas? Gal esate kas taip pat susidurę su panašiu gedimu?

kosmozona

Sveiki,
Matau nieko niekas neatrase i kolegos klausima, gal man atrasys. Man atsitiko panasi beda, kad masina uzsirakina nuo pulto bet atrakint jos jau nesigauna. Ta pati problema su abiem pultais. Lempute ant pultelio mirgsi, bet neina atrakinti. Uzrakina be jokiu problemu. Su raktu atidaranti irgi veikai centrinis kaip ir priklauso. Yra minciu kur pradet tikrint?

MindaugasB

Batareika pasikeitei kosmikai? Cia pigiausias problemos sprendimo budas.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Rulizz19

Pas mane si ryta atsitiko ta pati problema, negaliu atrakinti su pulteliu. Pastebejau, kad is salono irgi neveikia centrinis atrakinimas (esantis ant dureliu), uzrakinimas veikia.

ketvirtasis

Rekomenduočiau išsiimti centrinio bloką ir patikrinti rėlės kontaktus.

Rulizz19

Nutirpo sniegas nuo masinos ir vel viskas veikia :/

Dariusas

Sveiki,
Kas galėtų būti su centriniu nei atrakina, nei užrakina galinių durelių. Nors is vidaus ranka rakinant ar atrakinant kuo puikiausiai veikia? Viskas prasidėjo per šalčius -8, nors šiandien jau  temperatūra apie nulį, vistiek tas pats.... Tai manau užšalimas atkrenta?

Zaroliz

Atšilus susitvarkys, man ir pernai tas pats buvo ir šiemet, bet vat šiandien jau pradėjo veikti

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

vytska

Pas mane jau keletą metų nukritus lauko temperatūrai iki kokių -5 ir žemiau pradeda streikuoti galinių durelių užraktai, tačiau atšilus (ar ilgiau pavažinėjus ir sušilus salonui) susitvarko.
vytska

Venza

-Mano BMW prie -20C uzsikuria gal is antro karto,o kaip tavo Avensis?
  -Nezinau,mano Avensis prie -20C neatsirakina.
   :D   :D   :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ketvirtasis

Citata iš: Venza Įrašytas Sausis 18, 2018, 20:18:53 PM
  -Mano BMW prie -20C uzsikuria gal is antro karto,o kaip tavo Avensis?
  -Nezinau,mano Avensis prie -20C neatsirakina.
   :D   :D   :D
(aa) (aa) (aa) (aa) (aa) :-{ :-{ :-{

Polio

Man jau trečia diena dvi durys neatsidaro... Šiandien ryte jau trys buvo.... Praeitą žiemą visad tik galinės buvo tai numodavau ranka, o dabar kai reikia ilipti pro keleivio ir atsidaryti iš vidaus jau pradėjo nervinti. Šiaip ar įmanoma šia kažką sutvarkyti, ar tiesiog reik laukti, kol žiema baigsis? :D

sinkleris

Citata iš: Polio Įrašytas Sausis 24, 2018, 08:09:38 AM
Man jau trečia diena dvi durys neatsidaro... Šiandien ryte jau trys buvo.... Praeitą žiemą visad tik galinės buvo tai numodavau ranka, o dabar kai reikia ilipti pro keleivio ir atsidaryti iš vidaus jau pradėjo nervinti. Šiaip ar įmanoma šia kažką sutvarkyti, ar tiesiog reik laukti, kol žiema baigsis? :D

Nežinau kaip pas Toyotas, bet kai turėjau Audinę tai irgi pašalus netsirakindavo cenrinis kai kurių durų, tai vasarą nepatingėjau išardžiau duris ir sutepiau tirštu tepalu judančias detales užrakto, nes kai būdavo plikas metalas gaudavo drėgmės, o pašalus prikepdavo, tai sutepus problemos pasibaigė net spaudžiant geram šalčiui. Aišku nepamiršk sutepk silikonu durų gumų nes jos irgi mėgst prišalt.

slashas

Prieš žiemą supurškiau vyrių tepalu ir niekas nestringa ;) ruošk roges vasara vadinasi :)