Langu apipurskimas

Pradėjo Gedas34, Kovas 23, 2010, 18:52:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gedas34

neveikia priekinio lango apipurskimas. nesigirdi kad varikliukas veiktu. gal kas galit pasakyt kurioj vietoj ta variklliuka rast.

NNZ

tema jau karotjasi, galėjai ir paieškot, o varikliukas kabinais ant langu plovimo bakelio po dešiniu posparniu tu jį rasi
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Gedas34

rusali

gal kas apsvies, ar visuose avensiuose langu apiplovimo purkstuvai purskia dviem ciurkslem? ar buna tokiu purkstuvu, kuri normaliai ispurskia skysti, arba bent jau juos galima pasikeist i tokius? ir kur juos galima nupirkt?

laurysas

Man tai uztenka to apipurskimo...tik klausimas butu gal zinot kaip reikia purskti pirma karta ant langu, kad nesipurkstu ant xenonu, nesinori lempu apipurskeju sulauzyti per salcius.

ryckak

geriausiai kiek teko susidurti purskia citroenu purkstukai, i toyotas jie nelabai tinka, bet prisitaikyti imanoma.

rusali

Citatalaurysas parašė:
Man tai uztenka to apipurskimo...tik klausimas butu gal zinot kaip reikia purskti pirma karta ant langu, kad nesipurkstu ant xenonu, nesinori lempu apipurskeju sulauzyti per salcius.

gal isjungus sviesa? nebandziau, bet dabar tokia mintis atejo...

giedrukas

kada sviesos isjungtos, purskia tik ant langu

Memelis

Pas mano Avensi nera sviesu apiploveju, o pas Corolla Verso tai atskiras mygtukas stovi. Tai net ir noredamas nelabai sumaisysi ir paspausi ne ta...Siaip tie vieduokliniai purkstukai tai smagus, gal ir Toyota kada prades juos montuot.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

zally

Toyota Camry tikrai l.geri purkstukai.Jie purskia ne ciurksle.Manau pas visus Toyota amerikonus tokie stovi.Maniskes faras labai gerai nuplauna, tik skyscio iseiga didele.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Jordan

Citatazally parašė:
Toyota Camry tikrai l.geri purkstukai.Jie purskia ne ciurksle.Manau pas visus Toyota amerikonus tokie stovi.Maniskes faras labai gerai nuplauna, tik skyscio iseiga didele.
Na ne pas visus amerikonus, pas mane purskia standartiskai - dviem ciurkslem ir to pilnai uztenka.
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

Memelis

As tai ziema dar papildomai i langu plovikli isipylu Sonax Xtreme NANO-PRO koncentrato. Draugas pamoke. Nusipirku kelis buteliukus kai buna Maximoj - 40%  Siaip tai jis vasarinis, taciau as ji pilu ant zieminiu langu plovikliu. Brangiu zieminiu neperku, nes ziema man jo pakankamai daug iseina, o tie pigesni ne visada valo taip, kaip noreciau. Tikrai pagereja valymo savybes.

Sonax Xtreme NANO-PRO

Sonax Xtreme NANO-PRO Youtube

rusali

CitataMemelis parašė:
Pas mano Avensi nera sviesu apiploveju, o pas Corolla Verso tai atskiras mygtukas stovi. Tai net ir noredamas nelabai sumaisysi ir paspausi ne ta...Siaip tie vieduokliniai purkstukai tai smagus, gal ir Toyota kada prades juos montuot.
ir avensy yra atskiras mygtukas, bet pirma karta stiklo apipurskimas vyksta kartu su zibintais, gal neatkreipei demesio tiesiog :) o gal coroloj kitaip tas veikia ir protingiau

Memelis

Beveik 100 % proc. tikras, kad jis neveikia kartu su langu apipurskimu. Buciau pastebejes per tiek laiko. Zinau, pas VW, Volvo tai buna, kad kas 5 x plaunant langus ir zibintus nuplauna. Tas zenkliai isaugina ploviklio sanaudas, tai chebra atjungineji tu lempu ploviklius.

mmersass

Brolio Vectroj  atrodo neplauna jei sviesos neijungtos, bakelio talpa 8L :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit