Langu apipurskimas

Pradėjo Gedas34, Kovas 23, 2010, 18:52:02 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kestutis777

Citataunagi parašė:
Biškutį ne apie skystį, bet vistiek iš dalies į temą - ar yra Avensyje langų plovimo skysčio pasibaigimo lempa? Pas mane niekuomet neužsidegdavo, tai galvoju ar lemputė/saugiklis blogas, ar nėra tokios "smulkmenos" :) O klausiu todėl, kad nesu matęs ant langų plovimo skysčio bakelio šlangutės, kuria galima pažiūrėti kiek skysčio likę. Tai sakau, gal čia vienintelis indikatorius? :)

As apie pasibaigusi skysti suprantu is silpnu sroveliu is purkstuku :)
Visada turiu pilna plovimo skyscio bakeli bagazineje, tad jei baigiasi, sustoju ir uzpildau ;)
Niekas nedega ten pas mane :)

AVENSIS D4D CHIP

Citataunagi parašė:
Biškutį ne apie skystį, bet vistiek iš dalies į temą - ar yra Avensyje langų plovimo skysčio pasibaigimo lempa? Pas mane niekuomet neužsidegdavo, tai galvoju ar lemputė/saugiklis blogas, ar nėra tokios "smulkmenos" :) O klausiu todėl, kad nesu matęs ant langų plovimo skysčio bakelio šlangutės, kuria galima pažiūrėti kiek skysčio likę. Tai sakau, gal čia vienintelis indikatorius? :)
nera elektrinio indikatoriaus,yra ant bakelio dangtelio toks šiaudas pries kuri istraukiant uzspaudi pirstu ir matai skyscio lygi;)

Fish-Bone

Nors ir sena tema, bet gal kam bus aktualu - dabar Maximose -40% langų plovimo skysčiams. Pasiimti žieminį 5l tampos Sonax skysčio bakelį už 20 Lt - netgi labai didelis malonumas :)

arytis

Gal kas esate keitę stiklų apiplovimo varikliukus? Parėjo abu per šią žiemą ir priekio, ir galo. Galvoju ar ieškot šrotuose, ar naujų. Gal tinka nuo kitų modelių? Baisiai nenusisekę man pakliuvo...

Singer

Citataarytis parašė:
Gal kas esate keitę stiklų apiplovimo varikliukus? Parėjo abu per šią žiemą ir priekio, ir galo. Galvoju ar ieškot šrotuose, ar naujų. Gal tinka nuo kitų modelių? Baisiai nenusisekę man pakliuvo...
Kiek teko girdėti, tinka nuo Subaru Tribeca ir Ford Focus (gali tekti pajungimą patvarkyti). Gal ir nuo kitų tinka, reikia žiūrėti. Priekiui ir galui vienodi.

Kestutis777

Cia chebra turi visokiu purskimo varikliuku ir tt. Pabandyk pas juos klausti ;)

http://www.xenonai.lt/zibintu-apiplovimo-sistemos/

zally

Kam reikia gerų stiklų purkštukų- Land Cruiser Toyotinis nr 85381-0K010. Plačiau temoje ,tiems kas supranta rusiškai http://www.autocommunity.ru/forum/toyota/corolla_2003/t39938/
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

dtinas

nuo landkruizerio tinka II avensiui? Kaip jie purskia? veduokle?
nes man avensio II purkstukai nelabai...

Linas112

Kiek domejausi tinka ir nuo Camri 01-06 metu berods, poto jau purkstukai buvo slepiami po kapotu.
Bet pasiskambinejus po atstovybes, kazkaip noras prapuole pirkti nes uzsiprase po 80lt/vnt. Nors rusijos forumuose jie perka ~50lt uz komplekta.
Belieka tik autosavartynai.

AVENSIS D4D CHIP

nuo yario tinka veduokinis jis ten

bladas

Citatadtinas parašė:
nuo landkruizerio tinka II avensiui? Kaip jie purskia? veduokle?
nes man avensio II purkstukai nelabai...

Taip, veduokliniai< filmukas ta tema:
http://www.youtube.com/watch?v=cyzft5HphXA

Henris

Hebra noriu paklausti del apipurskimo. Tingiu ieskot manuale, gal cia kas greiciau pasakys. SItuacija tokia, kai ijungtos faros paspaudus valytuvu rankenele i save papurskia ir ant zibintu ir ant lango, kai faros uzgesintos purskia tik ant lango, viskas ok. Bet gal yra kazkoks variantas kai vaziuoji ijungtom farom, bet nori, kad purkstu tik ant lango? Del ko klausiu: nes kai dabar smarkiau pasalo, tai peciukas priekini stikla atitirbdo, tai nebaisu ant jo purkstelt, bet faru purkstuku pakeleju tai ten niekas nesildo, tai nesinori sugadint pakeleju jei tarkim bus prisale prie bamperio tie dangteliai ir pakelejai nesuveiks, tada ka nors ir sulauzyt galiu ir dar purkstukas po bamperiu neisku kur ir kiek ten pripurks. Jei yra kazkokia kombinacija, gal brukstelkit, nes tamsoj vaziuojant tam kad suveiktu prukstukai tik i langa, nesinori sviesu isjunginet :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Bemsas

Taip turi buti. Jei sviesos ijingtos - plauna ir zibintus. Nieko nesulauzysi. Jei prisale prie bamperio - tiesiog nepasikels, bet nesuluz niekas. As tai visada atjunkdavau tuos purkstukus. Atjungi slangeli ir uzglusini (y)

Naujokas

Pas mane ant senojo mano avensio (lempos ne xenonai) paspaudus valytuvu svirti purksdavo tik ant langu, o paspaudus spec.mygtuka, purksdavo ant lempu. Ar cia taip gamykliskai, ar kazkieno specialiai padaryta buvo nzn.