Lietu ratlankiu restauravimas-dazymas

Pradėjo dubis44, Kovas 26, 2010, 07:53:13 AM

« ankstesnis - sekantis »

dubis44

Sveiki.
Noriu restauruoti savo Corollos originalius lietus ratlankius. Po sios ziemos jau visai puslem ismete ir dazai trupet pradejo. :(
Gal kas zino koki gera meistra ar servisa kuris atlieka tokius darbus?
Pries pora metu vienus daziau pas toki "auksaranki" - daugiau jau pas ji nenoriu :@

Edvatronas

Ziurint ka tu nori su jais daryt.... ir kiek pasiryzes moket. Nes kokybiskai nudazyt atitinkamai ir kainuoja.

dubis44

Ratlankius noriu naujai nudazyti... Lyginti nereikia.
Na naujus lietus, tokius visai jau nieko, galima uz 1000lt nusipirkti. Tad manau restauravimas brangiau negu 500-600lt tikrai negali kainuoti. ;)
O domina kokybe, kokybe ir dar karta kokybe :)

Edvatronas

Pabandyk Arunui paskambint 868223572.

dubis44

Oki. Dekui.
Pamirsau parasyti: kadangi ratai yra sukomoplektuoti (ant gumu) - tai patogiausias variantas butu, kad vietoj ismontuotu+nudazytu+vel sumontuotu ir subalansuotu. Nes vazineti i keleta servisu biski hemorojus gaunasi ;)

Bogey

vat tau ir "graziai atrodanti masina ziema su lietnykais" :)
atsiprasau uz OT

dubis44

Vasarai nauja komplekta nusipirkau - tai su tais viskas ok ;)
Nemegstu padangu metyti. Tuo labiau, kad nauja skarda mano modeliui kainuoja panasiai kaip lietas. :p

cu

koks miestas?
jei kaunas - gerai atnaujina garažuose prie nepilnamečių kolonijos. nepamenu tiksliai vietos, bet veikėjas Vytas visai neblogai atnaujinoB)

dubis44

Memelis

Jeigu tu zadi moket 500 - 600 lt, tai nemanau, kad bus beda kur tokiu meistru rast. Gali ir i padangu salonus varyt, manau itilpsi i ju kainas...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

dubis44

Beda yra tame, kad pakalbejus su draugais - kurie susidure su panasia dilema - nieks gero serviso negalejo patart... Kokybes rasta pakolkas nebuvo:(

Edvatronas

Citatadubis44 parašė:
Beda yra tame, kad pakalbejus su draugais - kurie susidure su panasia dilema - nieks gero serviso negalejo patart... Kokybes rasta pakolkas nebuvo:(

Gal kartais ne visai kokybe kalta buna....

Tos musu druskos ar velniai zino ka ten kelininkai ant keliu pila, bet tikrai ne druska, o kazkokia chemija.... eda viska... viskas akyse puva per ziema... pas mane net chromuotos ratu verzles ir tos surudijo...

tiesa man keista, kad originalus ir pas tave pusles, pusles esu mates ant china shet visokiu.... as su originaliais atvazinejau - lyg nieko... tiesa vietomis neatsiplauna... reiks kokia chemija ar velniai zino ka..

Miroslav

varztai duzyja nes chromas saugo tik tada ,kai nera pazeistas.. ir patikek viskas del druskos ;) jei mes plautimem masinas kas savaite tai to nebutu, bet deja... jei mana, kad tada auto supuves, tai pozavinek po turgus ir paziurek auto is danijos :D:D va ten tai iskart matosi, kad be chemijos keliuose neapsieina ;)
T22