Veidrodėlių automatinis užsilenkimas užrakintas automobilį

Pradėjo JustasRav4, Gegužė 14, 2017, 19:08:15 PM

« ankstesnis - sekantis »

JustasRav4

Sveiki,

Niekaip nepavyksta kaip nustatyti, kad užrakintus automobilį (Rav4 HDS 2016) užsilenktu ir veidrodėliai. P.S. Testuotoje veikė, pas mane ne, tik užsilenkia iš šalino "rankiniu" būdu.
Iš anksto dėkui.

Prius_raudonas

RAV4 nepazistu. Jei Tu nori padariti ta programiskai - nepadesiu..
Bet Priuse taip padariau - su viena pap. rele..  Ir Highlandereje.. Bet cia aparatinis sprendimas, ne programinis

slashas

Citata iš: JustasRav4 Įrašytas Gegužė 14, 2017, 19:08:15 PM
Sveiki,

Niekaip nepavyksta kaip nustatyti, kad užrakintus automobilį (Rav4 HDS 2016) užsilenktu ir veidrodėliai. P.S. Testuotoje veikė, pas mane ne, tik užsilenkia iš šalino "rankiniu" būdu.
Iš anksto dėkui.
Nuvažiuok pas dylerį ir paklausk ar įmanoma taip suprogramuoti.
Pvz buvo mums su Audi kuriozas kai naują pirkome, parodinė buvo maks komplektacijos, o pirkome šiek tiek "skurdesnę" ir pasirodo, kad uzsilenkintys veidrodėliai automatiškai veikia tik pas Audi su memory sėdynėmis, o pas mus buvo tik su elektra, be atminties, trūko papildomo bloko tokiai funkcijai... :)

JustasRav4

Dyleris sako dek signalizacija ir tada uzsilenines su pulteliu užrakinant mašina.
Forumuose buvau radęs su mygtuku palaikimu ir kažkaip susiprogramuoja bet ten Auris, šiuo metu negaliu išbandyti nes išvykęs.

slashas

Citata iš: JustasRav4 Įrašytas Gegužė 15, 2017, 20:26:25 PM
Dyleris sako dek signalizacija ir tada uzsilenines su pulteliu užrakinant mašina.
Forumuose buvau radęs su mygtuku palaikimu ir kažkaip susiprogramuoja bet ten Auris, šiuo metu negaliu išbandyti nes išvykęs.
O parodinėse buvo signalizacija? Kažkaip man truputi kvepia kliento durninimu... gal tokvila? :)

JustasRav4

Mototoja, siūlo įsigyti signalizacija jei noriu, kad veidrodėliai užrakinus mašina užsilenktu.
Gaila nežinau ar ant testuotojamos mašinos  yra ar nėra signalizacijos kurioje šitas reikalas veikė.

balticam

Citata iš: JustasRav4 Įrašytas Gegužė 15, 2017, 23:11:53 PM
Mototoja, siūlo įsigyti signalizacija jei noriu, kad veidrodėliai užrakinus mašina užsilenktu.
Gaila nežinau ar ant testuotojamos mašinos  yra ar nėra signalizacijos kurioje šitas reikalas veikė.

Citata iš: slashas Įrašytas Gegužė 15, 2017, 22:50:06 PM
O parodinėse buvo signalizacija? Kažkaip man truputi kvepia kliento durninimu... gal tokvila? :)

O kam tas veidrodelio lankstymas? Kieciau atrodo ar kasdien masina stovi pakeleje, kur vos vos prasilenkt galima?

Tai parodines, testavimui skirtos visada buna geriausios komplektacijos. Jei leisi durninamas, tai ir durnins..
Ir ne tik Tokvila ar Mototoja; UK tas pats: einu pas dileri, issirenku masina geriausios komplektacijos, sakau gal nuolaida pritaikysi. Okey sako. Skaiciuoja,skaiciuoja ir sako- va tau £2300 nuolaida. OK, patikrinu sutarti - o ten nuoga masina,pacios prasciausios komplektacijos, bicas net 400 uzdirbes butu, nes tokia ir taip £2700 pigesne....

JustasRav4

Na taip yra labai siauros gatves (masina bus eksploatuojama ne Lietuvoje) ir parkavimo vietos garazuose siauros ir galima vizualiai pasitikrinti ar nepamiršai užrakinti mašinos. Komplektacija viskas iškyrus 360 kameras ir aklos zonos (ko gailiuosi). O kaina su nuolaoda daug gersne paskaičiavo Lietuvoje.  Vien be nuolaidų LT kaina mažesne 10k€