kasko ismokos

Pradėjo oscar666, Balandis 05, 2010, 18:26:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

oscar666

na va bedos kai pasipyle,tai dar viena papasakosiu....siandien pastebejau,jog kazkas nakti,ar kur aiksteleje prie kokio prekybcentrio ivaziavo man i gala....nieko rimto,bet galini buferi reiktu dazyt nubrauke dazu nemenka dryzi....na ir dabar man toks klausimas iskilo...turiu kasco,bet ten francize 300 lt,tai nezinau ar apsimoka kreiptis i draudikus.kiek jie ivertins ta buferio dazyma.galbut man ismes koki 50lt ir kitais metais draudima pabrangins,tai gal nelabai ir apsimoka tada kreiptis,ar gal galiu didesne nauda isspaust.gal esat susidure su kainomis ismokomis ir panasiai?aciu...
lygis

kaktusas

Tai pasidomėk kiek buferio dažymas kainuoja, bet jaučiu kaip tik apie 300 ir bus. Todėl manau kad ir išmokos negausi. Nors gal pabandyt galima.. Koks draudimas?
Man pvz už priekinį bamperį, kurį reikėjo keist,dažyt, ir vieną pr.žibintą pasiūlė apie 750 kiek pamenu.

oscar666

na man priekiniam buvo irgi moteriske atbula istumus,tai panasiai ten nuostolio buvo kaip dabar,bet jos civilinis apie 450lt ismokejo man...kaip cia bus nezinau,draudimas bta...velnias zino kaip jie ten ziuri..turejau pries tai 2 metus LD,tai nusivyliau juodai,kai prireike pasinaudot ju paslaugomis,nesiulyciau niekam...
lygis

Henris

As pvz niekada neimo is draudimo babkiu, as geriau nuvarau i rimta servisa man sutvarko, o saskaitos jau druadimo bedos. Nes draudimas darydamas ismoka pinigine, bando islost, niekada nesumokes tiek, kad normaliai susitvarkytum. Kai sumoka atrodo daug, bet jei kokybiskai tvarkysies, dar teks paciam damoket servisui, nebent neaiskiam garazeli tvarkysies, tada taip liks pinigu, bet vel neiasku kiek patvarkyta vieta laikys :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

veiluoks

manau, tau neverta imti ismokos, daud virs 300 negausi. nebet kitamet i kita draudimo kompanija kreipsies del kasko ;)
Toyota Corolla 1.4 D-4D Sedan Linea Sol FWD

MantasT

Bamperio nuėmimas/uždėjimas, dažymas ~500 lt. Praeitais metais teko darytis. Atminusavus frančizę pinigų imti neapsimoka, nebent nesiremontuosi ir lauksi kol kas nors kitas įvažiuos. Tada gali bandyti veinu šūvių du ziukius nušauti (jei supranti apie ką kalbu). Bet tada jau reikia tartis su žalos įvertintoju ir pan. O jeigu turint omenyje, kad kaltininkas nerastas, tai išvis nekas. Jeigu dažysi servise - turėsi sumokėti 300 lt frančizę. Jeigu imsi pinigus - dar atminusuos visokius PVM ir kitus š...

Saulius SSS

perejus i kita draudimo bendrove  Kasko  nepabrangs.Buvau pagaves akmeni tai paskambinau i LD jie uzregistravo ir viskas.net rodyti nereikejo. pasikeiciau stikla,dar su servisu"paderinom" su kaina fakturoj tai man isejo "po nuliam" po poros dienu imete pinigus i kortele.stikla dejausi is brangesniu.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

par

Jei ne tavo kalte, tai tau ir taip nepabrangs kasko. Brangsta KASKO tik kai yra tavo kalte.

O siaip tai turint kasko, kvaila butu nesikreipt :)) Vistiek naudos finansines ishpeshi - nepriklausomai nuo to, ar remontuos servisas kitas, ar tiesiog pasiimsi $.

oscar666

na ka as zinau,ar yra skirtumas kieno kalte,va pernai turejau atsitikima irgi nedideli,irgi su galu,bet jau buvo biski rimciau,reikejo ir zibinto galinio ir visa bagazines dangti dazyt.tai nuejau i kasko jie man apmokejo serviso paslaugas labai ir neklausdami kas cia buvo kaltas,o dabar kai norejau vel pratest draudima,tai jau buvo zymiai pabranges ir akcentavo tuo,jog turejau kazkokiu atseit jau reikalu,ismoku....susinervinau aisku uz tokias nesamones.kaip gali pabranmgt draudimas,tai jei as buciau dabar apsidraudes jau dar brangesniu ir vel turejes koki nutikima,tai kitais metais gal jau kainuos,kaip puse masinos?:)))o cia LIETUVOS DRAUDIMAS buvo...na o imant konkreciai paskutini atveji,tai jei as nueisiu i servisa,servisas nudazys uz kokius 300lt,tai as juos pats ir susimokesiu servisui kaip francizes kaina tokia,na o jei ten kainuos biski daugiau,tai ka jau ten.....zodziu pinigus vienaip ar kitaip pats gausiu moket,mat zala ne per didziausia,o tai kam dar gadintis reputacija,neduok die bus kaip su tuo LD draudimu...sudas vienu zodziu.
lygis

arytis

Nesuprantu ko piktinitis, kad draudimas po žalos išmokėjimo pabrango. Jei atėjai dėl įvykio pagal kasko niekas ir neklausia ar tu kaltas, nes jei būtum nekaltas, eitum pas kaltininko draudimą pagal civilinį. Ir draudimui reikia iš kažko gyvent. Jei jis tau žalą atlygina, reiškia patenki į padidintos rizikos klientų sąrašą.

oscar666

nu atsiprasau...tai vadinasi reikia taoip daryt,kad jei jau karta pasinaudojai kasko ismoka,tai reikia varyt juodai del kiekvieno menknkiekio imt pinigus,nes ar taip ar taip draudimas jau pabrangs...
lygis

arytis

Su tokiu požiūriu "kad jei jau sumokėjau draudimui, tai reikia viską su kaupu atsiimti" neverta net draustis. O už kiekvieną, kad ir smulkų įvykį, kurį registruosi reiks papildomai susimokėti kitais metais. Galima keist draudimus, bet ar po 5 metų liks nors vienas draudimas, kurio kaina tenkins, ir kuris nebus "plėšikas"?

kaktusas

Manau, jei draudiesi kasko, tai tam, kad atsitikus nelaimei,tai  tau kainuotų tik tiek kiek yra franšizė. Jei smulki žala, pasidomi kaina, ir jei vistiek panašu, kad verta, kreipiesi. O čia jei skaičiuot, kiek kasko pabrangs užregistravus įvykį, tai dažnu atveju pigiausia išvis nesidraust, o gal nieko neatsitiks, tai sutaupysi :)
Tik reikia nepamiršt, kad jei imi išmoką grynais, minusuojasi pvm.

oscar666

na va domejausi draudime del ismokos.paskaiciavo zala 290lt:)o francize 300lt...tad nera jokio juridinio pagrindo apmoket mano nuostolius....na viskas tvarkoj,to as ir tikejausi,pasinaudosim gal rimtesnem bedom prispyrus,bet tikiuosi,kad vistik neteks....tik kazkaip kai pagalvoju,tai idomu kuris servisas cia taip pigiai perdazytu buferi:)))buciau vares i servisa,tai aisku kaina paskui servisas butu atsiuntes kokius 800lt..juk reikia pasidalint ir su draudikais:)))eeeee...zodziu tuscias reikalas.....
lygis

modeliuka

man tai keista, kad puola dažyt tuos bamperius. taigi plastikas, ne metalas. na nubraukė dažų dabar, nubrauks paskui kitas ar pats, taigi nerūdys. visoj europoj didmiesčiuose parkuojasi mašinas bamperiais pastumdami ir niekas nedaro dėl to problemos.
Modeliuka