Uzvedimo spynele. Sunkiai lenda raktas.

Pradėjo Algirdasss, Balandis 07, 2010, 08:31:33 AM

« ankstesnis - sekantis »

Algirdasss

Sveiki,

pradejo mano avensi lysti tokia problemele (kolkas dar tik). Sunkiai lenda raktelis i uzvedimo spynele, nors pries kelias savaites net minties apie tai nekildavo. Pastringa, tenka stipriau pastumt, pakraipyt i sonus kad ilistu, kartais tik is n-tojo karto pavyksta. Gal kam buvo panasios problemos? Ukiskai darant ipurksciau i vidu VD tepaliuko ar ko panasaus, tik bijau kad galiu padaryti blogiau.

Edvatronas

CitataAlgirdasss parašė:
Sveiki,

pradejo mano avensi lysti tokia problemele (kolkas dar tik). Sunkiai lenda raktelis i uzvedimo spynele, nors pries kelias savaites net minties apie tai nekildavo. Pastringa, tenka stipriau pastumt, pakraipyt i sonus kad ilistu, kartais tik is n-tojo karto pavyksta. Gal kam buvo panasios problemos? Ukiskai darant ipurksciau i vidu VD tepaliuko ar ko panasaus, tik bijau kad galiu padaryti blogiau.

WD40 tik nepursk, kokio tepaliuko ipursk ir baigsis bedos. Mechanika megsta tepala... ;)

rumin

Pas mane buvo tokia pati problema, nuvaliau rakta nuo purvu ir kazkaip savaime susitvarke :) , raktas lenda sunkokai, bet tikrai pagerejo. Idomu kas dar kaip sprende tokia problema
Toyota Avensis 2.2 D-CAT

gogas

kai pas mane pradeda sunkiau rakinetis uzvedimo spynele,tai as buitinio tepaliuko kelis lasus ilasinu y spynele,padeda:D

mind

Reiks ir man profilaktiškai "pašlapint", nes kažkas panašaus darosi po truputį.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Algirdasss

Buvau kitu reikalu autotojoje.... paklausiau ir del spyneles uzvedimo. Patare nusipirkti grafitinio tepalo, nuvalyti svariai rakteli, patepti rakteli ir ji pakaisioti i spynele. Daugiau kitu variantu nera. Pastebejau kad kisant rakteli pas mane ir metalo drozlyciu atsirasdavo ... strigo skaudziai. As grafitinio neturejau,  pameginau taip su WD padaryti. Padejo!!! Kai rasiu mazesne pakuote grafitinio tepaliuko nei ciela kibiriuka tai patepsiu su juo.

Edvatronas

Algirdasss

Sutinku !!! ... as nepurskiau is spinele. Tik rakteli paslapinau su WD ir pakaisiojau nes jau visai sh buvo, nelindo. Padejo, bet paskui gavau grafitinio tepalo ir normaliai susitepiau.
Sake kai isdziuna WD buna dar blogiau. Cia vienas veikejas minejo, kad BET KA supurskus su WD rekomenduojama normaliu tepalu sutepti.

Edvatronas

CitataAlgirdasss parašė:
Sutinku !!! ... as nepurskiau is spinele. Tik rakteli paslapinau su WD ir pakaisiojau nes jau visai sh buvo, nelindo. Padejo, bet paskui gavau grafitinio tepalo ir normaliai susitepiau.
Sake kai isdziuna WD buna dar blogiau. Cia vienas veikejas minejo, kad BET KA supurskus su WD rekomenduojama normaliu tepalu sutepti.
nereikia wd isvis naudot... koks skirtumas kokiu budu tu jie ivarei.. ipurskiai, ilasinai, ivarvinai... wd yra blogis...

simzem

Man WD padejo, as jo ant rakciuko uzlasianu, jau 2 metai tokiu problemu nebra

ginciavas

Sveiki,
gal kam teko susidurti, šiandien tech apžiūroj užkliuvo vairo užraktas. Vairas užsirakina susukus jį iki galo su neištrauktu raktu.

robertas1993

Citata iš: ginciavas Įrašytas Vasaris 29, 2016, 19:59:24 PM
Sveiki,
gal kam teko susidurti, šiandien tech apžiūroj užkliuvo vairo užraktas. Vairas užsirakina susukus jį iki galo su neištrauktu raktu.
[/quotdar neteko susidurt taip :) o tai ka TA tikrina vairo uzrakta? :) sian kai variau savo masina i TA tai pasiukojo siek tiek i viena  puse ir i kita puse bet uzrakto netikrino :) gal pas tave siek tiek raktas savaime atsoko nuo spyneles, pabandyk dar karta ikyses rakta i ta spynele ir pasiukiot vaira :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

ginciavas

Prieš savaite variau žmonos merivą, tai netikrino, o šiandien nerado prie ko prikibt, tai vairas kaltas liko :D Bandžiau visaip ir rakta keičiau vistiek užsirakina. Ryt su šviesa bandysiu skrosti, tik įdomu kas ten galėjo lūžti?

Bemsas

Citata iš: ginciavas Įrašytas Vasaris 29, 2016, 19:59:24 PM
Sveiki,

Vairas turi uzsirakinti kai raktas istrauktas. Su neuztrauktu raktu vairas rakintis neturi. Cia kaip ir rimtas gedimas, nes vairas gali uzsirakinti betkada :D

robertas1993

maniske prisikabino tik prie sviesu, o  visur kitur sake: nu neturiu prie ko prisikabint... :D tiesa maniskei netikrino ratu guoliu ir vairo koloneles,  nes sake auto per trumpa, tipo keltuvas keltuve neuzgriebia kur reik kad pakeltu auto  :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211