stabdziu diskai ir kaladeles*

Pradėjo oscar666, Balandis 11, 2010, 17:27:46 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

tai ką ir noriu pasakyt, užsidėjau,šrotines kaladėles ant senų diskų ir ką pravažiavau 2 metus beveik 60k km. ir tikrai nevažinėju kaip fenix, ir nevažinėju kaip senolis( kas buvot GM 2009, matėt ten toks operatorius karts nuo karto praskrisdavo) tai va dabar dar tik tikrinsiu ar reikia man jas keist nes iš pirminės apžiūros dar miesos yra ir nesakyčiau, kad prastai stabdo...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

fennix

Tai matai, srote nelabai aisku ka tu paemei. Gal net Brembo :D, Tipines kaladeles tikrai turetu nusidevet per 60 000 km ;) O tas operatorius beje pamises buvo :D Skraide kaip vejas priespriesinej juostoj... :D :D Tik aisku, greitis ne viskas tiesiam kely tu stabdziu nereikia praktiskai, o gimtinej mazas kartodromiukas pas mane yra gal 600 metru ilgasis ziedas, tai pasilinksminus sustoji, ir matai kaip stabdziai garuoja, net ratlankis uzkaites...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

NNZ

na žinok sustoti irgi reikėjo, gi mašina pati nestoja ir šiaip po to pasivažinėjimo, tai užkaitę buvo tik aišku negaravo...ok baigiam OT ir tada klausimas vistiek likęs tai kaip taip gauans, kad perkant naujas kaladėles nereikia jų prišlifuoti, jei yra ta T formos nusidėvėjimas, o  kai perki senas reikia...

fennix

jau geriau disko pakrascius bulgarke prislifuot, ty visus kantus nuvalyt, nei pacias kaladeles slifuot, nors kaladeles lengviau padailint :D

NNZ

nu tada supratau diskus kartu su kaladėlėm keist, jei jau taip :)

oscar666

tai va pasikeiciau diskus,kaladeles...keiciau kauno EOLTE....visa balandi diskams 20% nuolaida,tad paskubekit,kas dar kazka galvojat...uz diskus su nuolaida sumokejau po 125lt,uz kaladeles 170lt+darbas,tai suma viso 529lt.dabar vaziuoju ir bijau,nes atrodo uzstabdysiu ir vel vairas purtysis,bet nieko panasaus,viskas puikiai,tad problema isspresta tik lt biski gaila:))))))))p.s. ir nekvailiokit su tais slifavimais,atsiminkit patarle,kad skupus moka 2 kartus:)))sekmes....
lygis

MantasT

tai parašyk, kokios kokias kaladėles ir kokius diskus pirkai. Aš savaitgalį pasiekičiau. Už japoniškas "Kajabashi ar kas ten" mokėjau 90 lt. Diskų nekeičiau, nes sakė, kad dar nereikia. Su senom kaladėlėm pravažiavau 37k km.

NNZ

na oscar666 aišku tau dabar nedrebės vairas, nes kol vėl nepadarys kantos ir neužeis rudys tol viskas gerai bus. Parašyk kokių firmų detalės... ir kiek dabar nuvažiavęs, kad galėtum paskui pasakyt kiek nuvažiavai su kaaldėlėm...

oscar666

tiesa sakant turiu jus nuvilt,nes kazkaip nelabai domejausi gamintoju.gal ir kvaila mano galva...kita karta pats buciau zinojes ar gera gamintoja susidejau,o dabar...na va....pasake kaina man ir viskas.na nebent nuvaziuot vel i eolta ir paklaust kokios ten firmos....siaip sitam auto dar niekad nebuvau keites nieko...pirkau buvo 75000km,apie 90000km jau pradejo jaustis vairo drebejimas.tai dar davaziavau iki 118000km...na bet jau uzsiknisau.....tai va dabar ziuresiu kiek kas atlaikys,na o jei laiko rasiu ir nepatingesiu,tai paklausiu sevise del gamintojo pavadinimo ir jums parasysiu....
lygis

fennix

O as va pries pusvalandi pakeiciau galinius diskus ir kaladelws ir aisku tuoj keisiu priekinius diskus (kai tik gausiu), nes jau man atrodo ju susidevejimas daug didesnis nei leistinas, ir vibracija didele stabdant dideliu greiciu... na penktadieni ar sestadieni jei viskas ok tureciau nuimt zemen ir idomumo delei pamatuosiu disko stori... Galiniu kaladeliu jau metalas bebuvo likes :) prieky dar pakenciamai atrodo.

oscar666

ir kiek kainavo tau galas?pirkai viska nauja?
lygis

fennix

Man nebrangiai kainavo :) Del to ir keiciau ir diskus ir kaladeles. Kashiyama kaladeles - 90 Lt komplektas, diskai po 100 Lt.

oscar666

lygis

fennix

Didmeniniku kainos :) Priedo dar iskaulijau kuklia 20-25% nuolaidele uz diskus prase po 140 lt, tai stipriai nuleido :)

oscar666

aaaa nu tai cia ne kiekvienam mirtingajam prieinami malonumai:)))tikriausias betkas tos nuolaidos neiskaulys:)))
lygis