Lyg kazkas vilktusi po masinos apacia

Pradėjo egyda, Sausis 02, 2018, 08:20:56 AM

« ankstesnis - sekantis »

tunks

na 2mm tik nuploninimui gal cia tik teoriskai, praktiskai man rodos  dvigubai trigubai tie limitai yra   perzengiami, priklausomai nuo to kiek tos mesos naujam diske yra.nezinau ant kiek disku storiai skiriasi skirtingom masinom aisku, bet pvz isuzu trooperiui  priekinius kokius 3x esu  prabraukes, paskutini karta uosvis pasake su kitom kaladem kad jau naujus deciau :)  va avensiui prabreziau daba, tai uosvis sake, kad geri diskai, ypac galiniai labai kieto metalo, labai nedaug ir nuimt tereikejo.
o sako buna atveza, atrodo nauji, o jau sumesti, pradedi tekint, kaip sviestas, atrodo su pagalastu nagu galetum nutekint. kai jau sumesti, tai ir nuimt paprastai daugiau reikia,  tai tokius nespeja tekint kaip susimeta vel, nu ir aisku labai greit jie metalo lauze atsiduria

tunks

sendien kaip tik buvau garaze, priekiniai diskai dar neuzdeti buvo tai pamatavau smalsumo delei, tai vienas buvo 23.6mm kitas 23.1mm. tai dar mesos sociai, viena nutekinima  po kurio laiko tikrai darysiu. paskui jau i metala