2.0 108 Kw VVT-i tepalo dingimas, trūkčiojimas bėgėjantis

Pradėjo AntoskaLT, Vasaris 14, 2018, 10:44:23 AM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Su propanu irgi :)

Zydas

Citata iš: slashas Įrašytas Kovas 12, 2018, 13:36:02 PM
12204-28020 berods 13€ mokėjau atstovybėje.
Emeila i atstovybe.parasiau.32e paprase uz si voztuva.gal turite kazkokia nuolaida,kad 3k maziau mokejot?

slashas

Citata iš: Zydas Įrašytas Rugpjūtis 09, 2018, 09:05:28 AM
Emeila i atstovybe.parasiau.32e paprase uz si voztuva.gal turite kazkokia nuolaida,kad 3k maziau mokejot?
Turbūt skambinai į tokvilą, pabandyk mototoja ;)

Zydas

slashas

Žiauru, Vokietijos Toyota centre 15€ su kapeikomis, Lietuviai žiūriu viskame kame permoka... Neteisybė!

balticam

Citata iš: slashas Įrašytas Rugpjūtis 09, 2018, 15:11:00 PM
Žiauru, Vokietijos Toyota centre 15€ su kapeikomis, Lietuviai žiūriu viskame kame permoka... Neteisybė!

Tai jau taip. Lietuviai bagoti...
Nors tarpinis servisas Mototojoje mano Avensiui kainavo 120€, o vat UK - £185.

maaz

Jaučiu reiks ir man ieškoti vacuum leak. Karšta irgi ir 20 pasiekia. Tik aš mąstau į filtro dėžę įdėt smilkalų:D

Slashas dėl daviklio kaip ir aišku. O kokią tikliau žarnelę radai? Gal tiesiog ta pati problema:) ir nereiks man smilkintis:)

kudikis

Gal galima placiau, noreciau taipogi pasitikrinti.Ar cia su torque programele tikrinate?Ar term fuel trim funkcija nurodo vakuma?Ar teisingai supratau,kad geriausia tikrinti ant laisvu karstas variklis?

kudikis

Citata iš: kudikis Įrašytas Rugpjūtis 12, 2018, 16:35:37 PM
Gal galima placiau, noreciau taipogi pasitikrinti.Ar cia su torque programele tikrinate?Ar term fuel trim funkcija nurodo vakuma?Ar teisingai supratau,kad geriausia tikrinti ant laisvu karstas variklis?
?

slashas

Citata iš: kudikis Įrašytas Rugpjūtis 12, 2018, 16:35:37 PM
iPhone torque programelės nepalaiko, betkokia OBD programėlė rodo short ir long fuel trimus, reikia žiūrėti dėl ko į pliusą eina (lean) tiek ant laisvų apsukų, tiek ant aukštų, ant laisvų apsukų dažniausiai vakuumo nuotėkis, aukštom apsukom kuro pdavimo bėdos arba MAF.

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Rugpjūtis 12, 2018, 11:52:50 AM
Jaučiu reiks ir man ieškoti vacuum leak. Karšta irgi ir 20 pasiekia. Tik aš mąstau į filtro dėžę įdėt smilkalų:D

Slashas dėl daviklio kaip ir aišku. O kokią tikliau žarnelę radai? Gal tiesiog ta pati problema:) ir nereiks man smilkintis:)
Radau tą pačią kuri eina į šį davyklį ir į įsiurbimo kolektorių, įkišti įsiurbimo kolektorių atgal buvo iššūkis, galvojau jau lupsiu lauk įsiurbimo kolektorių :)

maaz

Greičiausiai abu galai eina į kolektorių. Tik vienas tiesiai į jį, o kitas į tą pūslę. Abu kažin taip "nematomi"?

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Rugpjūtis 21, 2018, 21:32:17 PM
Greičiausiai abu galai eina į kolektorių. Tik vienas tiesiai į jį, o kitas į tą pūslę. Abu kažin taip "nematomi"?
Tik su veidrodžiu matomi :) pas mus tas įsiurbimo kolektorius tikrai ne dėkingoje vietoje sumontuotas...

slashas

Tiesa pas jus irgi apsukos vaikšto su įjungtu AC, mane tiesiog erzina tas apsukų šokinėjimas esant  laisvai eigai... ypač kai karšta tai kai kompresorius įsijungia tai krenta apsukos kartais rodos iki 500rpm... nervina tokie vožtuviniai kompresoriai kur visada sukasi, būtų sena gera sankaba, tai nesijaustu taip...

deficky