Uzvedimas. Raktas nepagauna rysio su antena

Pradėjo Dariussss, Liepa 18, 2018, 20:56:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

Dariussss

Niekas neatsako, gal nepastebi... tikrai reikia kas man teko susidurti jusu pagalbos!  (h)
Sveiki, turiu panasia beda su uzvedimu esant saltam varikliui vasara. Uzvedu tik is 3 karto. Padares diagnostika pasake, kad antena praranda rysi su raktu ir reikia kreiptis i elektrika. Paskambinau i signala esanti Klaipedoje pasake, kad reikia keisti pries uzvedimo sistemos kilpa ir blokeli kazkoki jie abu yra suristi ir turi buti tokiu paciu metu ir tokio pacio modelio. Bet kolkas lauzynuose paieskos bevaises. Ar buvo kam toks gedimas? Keitet sita nesamone? Ar softo perrasymas padetu? Pirmas man toks gedimas kur labai sunku rasti iseiti... p.s is techines puses zvakes ir kita yra tvarkoj. Nekeistas tik kuro filtras. Avensis 2003. 85kw D4D

Dariussss

Pridedu dar tai , kad istisai uzgesta esant laisvam begiui t.y. prie sviesoforo ir pan. Kartais net perjungiant kita begi. Ir kurimasis is po vakar buna labai labai sunkus kitos dienos ryta...  :-/
Gal kas nors kazka patars.. ar kam taip yra buve? Kaip sprendet sia beda? Dekui!!!!!

slashas

Simptomai neatitinka gedimo aprašo... Toks vaizdas, kad pas tave daugiau problemų nei tik rakto antena, o antena bent jau kiek teko ten krapštyti kituose automobiliuose pasikeičia be jokių modulių, tiesiog laidas su kilpa.
Aš būtinai pažiūrėčiau kuro slėgį kai gęsta automobilis, reikia diagnostika važiuojant daryti. O šaltai vedant pažiūrėti kiek apsukų rodo.

Bemsas

Imobilaizeris tik ijungus degima tikrina rakta. Uzvedus masina gali net rakta ismesti, vazios kol pats neuzgesinsi. Panasu, kad turi problemos su kuro padavimu. Jei yra ant kuro filtro pompa, bandyk ryte uzpumpuoti kura ir paziurek kaip uzsiveda.

Dariussss

Aciu uz atsakymus, kai tik grysiu butinai ir pradesiu nuo isvardintu jusu atsakymu!