Corolla Verso važiuoja kaip tankas

Pradėjo Pulkininkas, Sausis 05, 2011, 15:44:31 PM

« ankstesnis - sekantis »

Pulkininkas

Gal tik šią žiemą pastebėjau, kad mano Versiukas labai gerai "kasasi" snieguotuose kiemuose.  Audi buksuoja, trys vyrai išstumti nesugeba, BMV-išvis tragedija, o Versiukas rėplioja pro juos kaip niekur nieko. Tuo labai esu patenkintas :D
Tai čia gal TRC  nuopelnai? O gal, kad geros padangos? O gal kažkokia ypatinga konstrukcija?  Būtų įdomu sužinoti ar visiems taip gerai sekasi neužklimpti :)

milkas

jo, avensis mano kapstosi ir islipa deka trc. visi bmsai kiemuose nepajuda, nors pas juos ant galiniu varomu irgi trc stovi :) + padangos daug ka duoda.uzsidejes nokianus rsi nesigailiu. tik ant gryno ledo padangos su shypais turi pranasuma.

aurys103

Kapstosi ir mano yariukas verso, bet kažkodėl galiu pravažiuoti tik be keleivių, kitaip kabinu provėžas dugnu. Nors su audi palygint rašoma, kad prošvaista net 2 cm aukštesnė... Ir, tiesa, dugno apsaugos jau nebeturiu, žiemos padariniai.

arunaskeras

Šita ir aš pastebėjau, kad geriau per sniegus lipa negu kitos mano turėtos mašinos
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

horn

Gerai išvažiuoju, net variklio apsaugos geras gabalas kažkaip atplyšo ir braukia sniegą važiuojant. Buvau kelis kartus strigęs, kai nepataikiau į kelio provėžas ir nuvažiavau nuo kelio-va tada jau nepajudėjau iš vietos be kastuvo ar kitų asmenų pagalbos.

gisas

labai daug 5takos turi padangos. Pas mus viena audi (c4) ir karina su dygliuotom padangom, tai kol ratai bent kiek siekia žemę - tol lipa i prieki, antra audi (b4) su paprastom falken žieminėm padangom, tikrai taip nelipa.
P.S mūsų karinai kaip ir horn'o irgi apsaugos kampas atplyšo:)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

xaudrius

As pirma ziema su savaja Corolla Verso vazineju.Viena galiu pasakyti-ispudis pritrenkiantis.Eina ,atrodo,kiaurai.Vazineju ir po miesta ir i kaima islekiu.Dar neteko net normaliai pasibuksuot,kaip ir dugnu sliauzti.Aisku,stengiuosi vaziuoti su protu.Pas mane naujos kazkokios koriejietiskos nedygliuotos padangos(R16),komplektacija bazine,jokiu vrc.Beje ir kelyje auto stovi puikiai,labai stabilus.Zinant,kad tai yra aukstas vienaturis,zemai lenkiuosi Toyotos meistram.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Memelis

Pagal mane, tai čia esminė įtaka aukštesnė provėža turi. Su Avensiu tai kaip buldozeriu viska stumiu. Visada su juo stengiuosi tik galu kur statyt, nes kitaip tuoj priekinis spoileris kliūna. Pas Corolla Verso buferiai ženkliai aukščiau. Geros padangos irgi svarbu. Tai ir gaunasi, jei geros padangos, aukšta provėža ir lipo visur, kol dugnas nepasideda...B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Gmc

As is esmes irgi patenkintas, tik viena karta buvau atrodo negilaim sniege uzsikases, bet po apacia ledas ir viskas...tiesa isvaziavau pats po 10min. O siaip sturmuoja sniegus tikrai gerai :) kartais atrodo, kad neisvaziuosi, bet viskas puikiai. Tiesa praeita ziema vazinejau su Subaru Forester 4 varomu tai lyginti zinoma su Toyota negalima :) Subaru vaziavo visur ir nestrigo niekur, nepaisant, kad automatas buvo. Va reikejo uzlipt ant bardiuro per sniegus ir su Toyota niekaip, o Subaru tereikejo paspausti gaza :D Bet siaip Toyota tikrai saunuole!

remigijus

Aš važinėju su senesniuoju modeliu 2002 metų. Taip pat esu labai patenkintas dėl pravažumo. Kapstosi iš pusnų neįtikėtinai. Kiemuose labiausiai pavydi BMW ir Mersų vairuotojai:)
//

lioska

Mainiske kieme i kalniuka per plika leda uzlipo, aisku sunkokai, bet tikslas pasiektas. Kiti pamate kaip as uzlipau bande - bet nepavyko :) Atrodo padangos be sipu, bet vaziuoja gerai :) Dunlop Grapic DS3.
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

Gmc

Citatalioska parašė:
Mainiske kieme i kalniuka per plika leda uzlipo, aisku sunkokai, bet tikslas pasiektas. Kiti pamate kaip as uzlipau bande - bet nepavyko :) Atrodo padangos be sipu, bet vaziuoja gerai :) Dunlop Grapic DS3.
O as kaip tik i viena kalniuka neuzlipau...Teko ciuozti atbulom salia stovincios masinu eiles. Jausmas tikrai nekoks... :)

lioska

Aisku gal is antro karto uzvaziavau, gal geresne trasa pasirinkau, bet kiti kurie bande kazkaip jos neaptiko ar kas buvo, kad kiek bande - nepavyko.
Buvo 2001 Avensis T22 2.0 D D4D 81kW
Dabar 2006 Corolla Verso 1.8 B 95kW

Henris

Memelis teisus Verso tiesiog ausktesne masina, del to neseda ant dugno ir geriau pravaziuoja. Pirmieji avensiai ausktesni irgi turi provaza geresne, o pvz as su II avensiu kaip ir Memelis kaip su buldozeriu viska grandau priekiu ir dugnu. Ir esu nekarta uzklimpes, ne del padangu, o del to  kad pasikabinau ant slenksciu prie priekiniu ratu. BMW ir AUDI limuzinines klases auto, pakankamai zemos + BMW varoma galu, tai jei iklimpai, galiniu ratu nepasuksi, kad uzkabint. TRC geras pagalbininkas , kai pro sniega prasikasi iki ledo, o per sniega, jis naudos neduoda, nes dusina varikli, kai reikia neleidzia isibeget ir prasokt visas pusnis... Manau jei kieme pamatysi koki BMW X5, jis turetu irgi pravaziuot be problemu, nes provaza geresne, dugnas auskciau. O jei sedi ant dugno, tai padangos ir pacios geriausios nebepades, nes jos suksis ore :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

verso

maniske irgi 2002 m., padangos Yokahama, dvi ziemas atvazinejau - niekada ir niekur nesu klimpes ar neisvaziaves. Net keista, i ta pati ledo kalniuka, i kuri pries tai su udi B4 ir spygliuotom padangom tik isibegejes ivaziuodavau, su Verso normaliai ilipu. Kaime jau kelis kartus buvo: isstumiu kaimynu Audi ir Passata, o pats per tas pacias pusnis isvaziuoju... Beje, taip ir nezinau - turiu ta TRC, ar ne. Jokia lempute pas mane nedega, atjungimo mygtuko irgi nera. Tarp kitko, pas mane butent per sniega "pristabdomos" apsukos, ant gryno ledo - nepastebiu jokiu TRC pozymiu...
verso