Klausimas dėl avensis xenon

Pradėjo Armani, Vasaris 27, 2014, 08:21:54 AM

« ankstesnis - sekantis »

Kokius xenon deti kad isvengti problemu su reflektoriais?

ideti orginalius
0 (0%)
isvis nedeti ir netureti problemu
0 (0%)

Viso balsavusių narių: 0

Armani

Sveiki,skaitinėjau foruma apie xenon ir kokios jusu nuomonės,priėjau viena isvada kad visiem isdega reflektorius,klausimas, ar yra koks budas kad jie neisdektu? gal su orginaliais taip nebutu? kas turit patirties papasakokit.

Bemsas

Tai kiek supratau dega reflektoriai visiems Avensis iki facelifto.

Armani

Nu pas mane 2007-10 tai nezinau.vieni sako kad ir tiem dega,todel va noriu konsultacijos kaip ten kas istikruju yra

Toshis

As irgi girdejau kad jau feislift nebedega, ziuresim ar tiesa

gisas

mano avinas iš gamyklos be xenon, 2004 metu. garantiniu metu lempas keitė du kartus..... dabar jau du metia su xenonais kol kas irgi be bėdų
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Armani

Dekui. nu pas mane tas facelift ir yra tik nenoriu rizikuot tai galvoju is tokio pat kaip as info gausiu :)

Bemsas

Ka nenori rizikoti? Be sviesu vazinesi, kad neisdegtu?

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

gisas

Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Donis7

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 27, 2014, 08:49:41 AM
Ir butinai nauja tema reikejo?  :E Sena nebegera? http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,2128.msg39898/topicseen.html#msg39898
O kam ieškoti, gaišti laiką, kažką naudingo paskaityti senoje temoje....kai pyst ir parašai naują  :bedantis:

Armani

Nereikia tiek pykt :D Rasyt man cia visur lygis,tiesiog labai daug tu temu apie xenon,jau skaiciau ne viena,o kai pradedi skaityt ten 30 lapu ir dideles diskusijos,o as tenoriu atsakymo is tokio pat kuris susidejo xenon ir kaip jam ar turi problemu.

Bemsas nenoriu rizikuot jei cia didele ju beda tai gal likti su orginaliom lempom ir nedeti jokiu xenon

Bemsas

Tai dabar pas tave china Xenon? Nepamirsk pries TA sudeti paprastas lemputes :D

Armani

Bemsas- as su paprastom lemputem dabar ir planuoju susideti xenon tai ir norejau info :D

Venza

Citata iš: Armani Įrašytas Vasaris 27, 2014, 08:56:58 AM
Nereikia tiek pykt :D Rasyt man cia visur lygis,tiesiog labai daug tu temu apie xenon
Dabar pats pagalvok kaip jaustis atejusiam i foruma kitam?Temu apie xenon dar daugiau ir jam skaityt tingisi ir tada dar viena,personaline tema tik pyst! Siukslynas kazkoks :E
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Armani

Tik gausiu info ir pazadu istrinti kad nebutu jokiu siukslynu