Salonas nešyla, nors variklis pasiekes darbini rezima

Pradėjo litpost, Lapkritis 28, 2014, 15:14:10 PM

« ankstesnis - sekantis »

gts

Man su benzinu yra taip buve, kol stovi pučia šaltą vėjelį, pradedi važiuoti pradeda šilta pūsti, kai pagazuoji irgi šilta pučia, tai problema buvo jog aušinimo sistemoje buvo oro.

kosmosiukas

70 procentu bus pastriges termostatas, taip buvo man .

ramis702

Sveiki, nekursiu naujos temos pameginiu cia parasyt. Pas mane problema su zonom vairuotojo pusej pucia silta ora o keleivio pusej salta, kame cia problema? :V pasidariau kondyskes self-diagnosis tai pati kondyske mate klaida AC sunlight sensor. Ar jis gali itakoti?

ramis702

O gal kas žinot kur ir kas Kaune ar aplink ji sprendzia sitas problemas?

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ramis702

Bet tai ten kainos kosmines bus :V reik kokio zmogaus kad nebutu pinigai metami i bala.

Venza

Pigiausia yra remontuotis paciam.Jeigu rankos nekreivos,pasiskaityk forume kaip dare kiti ir prie darbo  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ramis702

Tai kad nieko konkretaus neradau kur kas tvarke, butu foto kokiu kur kas sugenda, lisciau pats tvarkyt bet kai neaisku kur tas gedimas tai nesinori listi.. buciau labai dekingas uz pagalba ;)

ToyotaClub

Citata iš: ramis702 Įrašytas Gruodis 05, 2014, 17:13:35 PM
O gal kas žinot kur ir kas Kaune ar aplink ji sprendzia sitas problemas?

Jei gali auto palikti visai dienai, galiu duoti meistriuko kontakta.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

ramis702

Dar butu idomu paciam susiremontuot, pasikrapstyt idomu butu :) bet kontaktai del visa ko nepamaisytu. (y)

ToyotaClub

Na tai bandyk pasiremontuoti, o jei nesigaus kontaktus parasysiu.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

ramis702

Dar pradziai reik susirankiot informacijos kuri ten sklende ka atlieka ir kaip ardyt, tik kad nieko nerandu :V

ramis702

Sveiki dar karta, iskilo toks klausimas kuri cia sklende atsakinga uz ta problema? servisiukai artimiausiu metu uzgrusti tai galvoju gal savom jegom susitvarkyt ir pries sventes susitaupys pinigu :D ar imanoma be paneles ardymo suitvarkyti? :V

LyjaLietus

Sveiki, ar pavyko diagnozuoti ir išspręsti šią problemą, nes pas mane nešyla taip pat.