Kurimosi beda

Pradėjo GALLANT, Gruodis 22, 2009, 19:56:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

naujas32

Citata iš: neber Įrašytas Gruodis 26, 2013, 18:52:06 PM
su sventem visus. tai va pakeiciau akuma per kaldas ir shuuuu....
buvo +5 pilnai pakrautas naujas akumas, uzsikuria is puses pasukimo ir iskart gesta. bandziau 5 kart - visi tokie patys (uzsikuria ir mygom gesta), 6 karta  nuspaudzia gaza ir kuria- uzsikure iskart... matyt kad ne akumas kaltas  :D dabar net nezinau kur toliau ieskot slieku, gal kokiu minciu yra? siurblys?  voztuvas koks? dar mastau pjaut nafik katalyzus- gal kiek pageres kurimasis  :V bet faktas kad ne akumas
Kita masina nusipirk, vistiek patarimu neklausai... sakiam, kad ne AKUMAS  (-)

neber

tai kad tu patarimu ne kazka ir buvo.. akuma artaip artaip reikejo pasikeist. o jei neturi ka pasakyt geriau patilet  :V kitiem gal ir priimtina bet as noriu tvarkingos auto todel ir ieskau kaip ta beda issprest

Vladas55

Ner ko juoktis is zmogaus problemu,labai jau dideli specai,zmogus rase akumas pasukdavo pora kartu ir issikraudavo,apie pulsavima nieko nerase.Pas mane mazdaug apie nuline temperatura buvo tas pats,uzsivesdavo nuspaudus truputi gazo,tik nebuvo pulsavimo.pakeiciau akuma jau pora menesiu vazineju jokiu problemu,tik reikejo pasiskolint tau akuma ir pabandyt.SEKMES

naujas32

tai kad is video mates, kad uzsiveda ir iskart uzgesta pas ji nemirdavo akumas (is video) kada akumas taip mires, kad neuzsiveda tai spausk ne spaudes to gazo neuzkursi.
Gerb. Neber pasidaryk diagnostika ir viskas bus aisku, mano manymu (  nemeistras ) cia bus su siurbliu, nes nuspaudi gazo pedala ir auto uzsiveda, gal atsiras gudresniu uz mane ir is tavo apibudinimu tiksliai nustatys kas sugede. Sekmes

neber

gerb naujas, jei skaitei ankstesnius postus, tai turejai suprast kad buvau autotojoj kur dare diagnostikas ir nieko nerado apart 1 pakaitinimo zvakes, ir sake kad viskas kt yra tvarkoj.. o ka  galvoji pvz jei prie +7 masina kuriasi be gazo paspaudimo o jau prie +5 ir zemiau kuriasi tik su gazu?? anyyway idesiu ryt video su tuo pulsavimu,tiesa apsukos tai nesokineja tik variklio garsas toks kaip pulsuojantis ir tai tik kelias min jis girdisi atidarius kapota

kalava

Na, labai primena forumiecio Melruno problema:
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,4480.0.html

Issprende kuro slegio voztuvo keitimas.
Man tai pulsavo ant 'tusciu', kai tas voztuvas grybavo.

Beje, kaip bebutu gaila, autotoja man sito gedimo nerado, o vis kabinosi prie purkstuku :(
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

neber

va tas pulsavimas, gerai isiklausius toks kitoks garsas buna bet apsukos stovi kaip ikaltos nesokineja nei kiek...
20131225 163826

naujas32

Citata iš: neber Įrašytas Gruodis 26, 2013, 20:36:39 PM
gerb naujas, jei skaitei ankstesnius postus, tai turejai suprast kad buvau autotojoj kur dare diagnostikas ir nieko nerado apart 1 pakaitinimo zvakes, ir sake kad viskas kt yra tvarkoj.. o ka  galvoji pvz jei prie +7 masina kuriasi be gazo paspaudimo o jau prie +5 ir zemiau kuriasi tik su gazu?? anyyway idesiu ryt video su tuo pulsavimu,tiesa apsukos tai nesokineja tik variklio garsas toks kaip pulsuojantis ir tai tik kelias min jis girdisi atidarius kapota
o kada uzsiveda apsukos sukilusios buna pvz. 1,200 ar 1000? (peciukas ijungtas) kada neijungtas 900aps/min. Ar autotojoj tik klaidas ziurejo, ar relius parodymus siurblio voztuvu, purkstuku ir t.t.?
bandyk atjugti oro srauto matuokle pries kurdamas gal netycia ji grybauja (retais atvejais buna, kad gali del jos neuzsivesti), zinau rasiai, kad trauka gera, bet del visako pabandyciau, pries kuriant papumpuoti pompike dar. O daugiau tai velnias zino kas be diagnostikos sunku cia ka ir patart jeigu nieko nerodo.

naujas32

blemba rimtai pulsuoja...

neber

tai va pulsuoja bet apsukos visai nesokineja idomiai kazkaip ir ten kaip rase anam poste tai nebuvo nei karto uzgesus is niekur nieko :V
apsukos apie 1000 buna kai uzvedi jei ijungi peciuka ar ka sukyla daugiau.. autotoja ziurejau klaidas kaip supratau ir purkstuku parodymus. pompike esu pompaves - nepadeda.  oro srauto matuokle reiks pabandyt bet mazai tiketina, neuvesciau tubut isvis ir netrauktu mano galva, bet reiks pabandyt.

ir dar bajeris kad jei pvz per nakti pastovi tia ji nesiveda be gazo bet pvz jei uzvedei tarkim ryte su gazo pagalba ir kelias min padirbo -gesinai  ir po to uzvedei kokia 5 vakare tai be gazo kuriasi nors ir salta, nors cia gal ir sutapimas...
tiesa jum visiem taip greit uzgesta pakaitinimo zvakiu simboliukas?
20131225 163739

naujas32

uzvest uzvesi atjunges tik jeigu ji gera trauka su mazes, sukus tavo variantas, pabandyk pranesi kas ir kaip

kalava

Citata iš: neber Įrašytas Gruodis 27, 2013, 11:04:22 AM
tai va pulsuoja bet apsukos visai nesokineja idomiai kazkaip ir ten kaip rase anam poste tai nebuvo nei karto uzgesus is niekur nieko :V
apsukos apie 1000 buna kai uzvedi jei ijungi peciuka ar ka sukyla daugiau.. autotoja ziurejau klaidas kaip supratau ir purkstuku parodymus. pompike esu pompaves - nepadeda.  oro srauto matuokle reiks pabandyt bet mazai tiketina, neuvesciau tubut isvis ir netrauktu mano galva, bet reiks pabandyt.

ir dar bajeris kad jei pvz per nakti pastovi tia ji nesiveda be gazo bet pvz jei uzvedei tarkim ryte su gazo pagalba ir kelias min padirbo -gesinai  ir po to uzvedei kokia 5 vakare tai be gazo kuriasi nors ir salta, nors cia gal ir sutapimas...
tiesa jum visiem taip greit uzgesta pakaitinimo zvakiu simboliukas?
20131225 163739

Pas mane toks pulsavimas buvo visus 3 metus, kol vazineju, nors apsukos irgi stovejo kaip ikaltos. Kaip minejau, is pradziu uzgesdavo labai retai, koki karta i puse metu. Bet uzkurus iskart uzgesdavo ir neuzikurdavau kol, kol kuriant nepagazuodavau.
O dabar pabaigoj jau or apsuku rodykle pradejo lengvai blaskytis.

Taciau esminis momentas - butent sito pulsavimo nebeliko pakeitus kuro slegio voztuva.
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

neber

o kuri tau butent keite? su zaliu ar su raudonu ziedeliu ten? nes jie du yra kiek matau

pvz:
http://www.dyzeliukas.lt/kuro-slegio-reguliatoriai/22-096710-0052.html
http://www.dyzeliukas.lt/kuro-slegio-reguliatoriai/23-096710-0062.html

tiesa radau info kad jie turi turet ne didesne kaip 500 omu varza gal kas galit patvirtint, eitu nustatyt kuris tiksliai tada kaltas

naujas32

davikli matytu diagnostika

robertas 5

su sventemis visus.Paskaitinejus,tai susidaro toks ispudis,kad kazkokia detale,gal elektrineje dalyje,pritraukia dregmes po ilgo stovejimo,tai sunkiau ir kuriasi,o kai variklis buna kazkiek ta diena pasdirbes,t.y.kazkokia detale gavusi isdziuti,tai be problemu ir kuriasi.Cia tik mano pasamprotavimai.