Pradejo drebeti masina

Pradėjo Rolas1, Vasaris 25, 2016, 17:24:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rolas1

Sveiki forumieciai,turiu klausima,pas mane 2002 metu Avensis D4D 2.0 ,pastaruoju metu pradejus vaziuoti is vietos pradeda purtytis- drebeti variklis  (!?),jei masina buna salta, vaziuojant pirma pavara ir ismynus sankaba ir imusus antra pavara iskarto automobilis sokteli,lyg butum staigiai atleidus sankabos pedala,ipac dreba kai pradedi vaziuoti atbulinis,kai koks senas rusu laiku Gazikas purtosi,vaziuojant atsiranda variklio vibracija,lyg vaziuotai su guzuotomis padangomis,kartais vibracija dingsta,vibracija jauciasi automobiliui begejantis antra bei trecia pavaromis,su ketvirta penkta vibracija nesijaucia,itariu kad kazkas negerai su sankaba,paciame sankabos pedale vibracijos nesijaucia,sankaba dirba be pasaliniu garsu,gal kas nutuokia,gal kam tokia problema buvo nutikusi?.

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Rolas1

Na kazkas panasaus ir man,bet cia nemini apie pacios masinos vibracija vaziuojant 2-3 pavaromis,kuri kai kada dingsta,kai kada atsiranda,taip kaip ir tas variklio purtymasis atleidziant sankaba pradejus vaziuoti is vietos.

egariukas1

Jei kratosi pajudant is vietos reiskia teks tvarkyt sankaba.100 procentu.Turiu sena audi 100 su analogiska problema.Pamegink svelniai atleidinet sankaba,pajausi kaip kabina

Rolas1

As ytariu irgi kad sankaba,nes vieni meistrai sankaba itarineja,kiti vidine pusasio granata,nesinori kazkaip,kad pakeistu dar gera detale,ieskau,gal kam buvo nutike panasus gedimas,bet dar palauksiu,nes pats daug masinu turejas esu,kazkaip linkstu daugiau prie sankabos,nes ta vibracija kazkaip atsiranda kai auto saltas ir lyg dingsta,kai masina gerai prasivazinejusi ir isilusi buna

virme

Vibracija dėl vidinės granatos atsiranda kai važiuojant didesne pavara stipriai paspaudi gazo pedalą. Važiuojant pastoviu greičiu vibracija dingsta arba stipriai sumažėja. Be to, palindus po mašina, rankomis  paėmus už pusašio ir granatos ir pasukiojus, turi jaustis klebėjimas. Jei klebėjimo nėra, tada kalta sankaba.

Rolas1

Man tapaty aiskino irgi viename servise,bet kodel kai su automobiliu ilgiau pasivazinejus po miesta ir gerokai varikliui isilus ta vibracija dingsta,arba ji juntama labai,labai silpna.

ginciavas

Citata iš: Rolas1 Įrašytas Kovas 01, 2016, 11:51:25 AM
Man tapaty aiskino irgi viename servise,bet kodel kai su automobiliu ilgiau pasivazinejus po miesta ir gerokai varikliui isilus ta vibracija dingsta,arba ji juntama labai,labai silpna.
Taip būna su parėjusiu smagračiu. Kol šaltas būna girdisi ir pašaliniai garsai pavarų dėžėj ir padidėjusi vibracija, kai įšyla garsas ir dingsta, o vibracija sumažėja.

Rolas1

Na man irgi panasiau,kad problema su sankaba bus,nes ir sankaba kazkokia keistai dirbanti,zinau tik viena,kad reikia pasitaupyti pinigeliu,nes laukia nemenkos islaidos,gal kas patars,koki pigesni varianta del sankabos keitimo,nes kiek auto turejas,tai pirmas sankabos keitimas bus,deti geriau dvieju masiu,ar paprasta,man svarbu kad pigu butu,galvojau ispradziu Smagrestoj restauruoti,bet pasirodo sitiems Avensiams nerestauruoja,gal bus kokiu patarimu,buciau labai dekingas.

ginciavas

Geriau aišku butu dėt dvimasį, bet gerokai pigiau butu vienmasio komplektas. Pats komplektas 250€ + darbas 100€.

aleks

Kai keiciau T22 avensiui sankaba tai staciau dvimasi (aisin). Pilnas komplektas 2000lt plius darbas. Draugas irgi keite sankaba ir pasistate paprasta. Tai po 40tkm ar 50 sankaba nusprogo, ir vel islaidos. Tai nzn ar apsimoka statyt paprasta. Jeigu mazai vazineji ir jeigu gaila pinigu tai statyk paprasta.

wikcia

nemanau, kad reikia bijot paprasto smagracio. pravazaivau pakeites virs 100 k km ir viskas tvarkoj.

Rolas1

Gal kas zino kur pigiausia isigyti paprastos sankabos pilna komplekta?

aleks

Jeigu esi Vilniuje galiu pagelbeti.

Rolas1