d-4d tamposi

Pradėjo upas, Kovas 20, 2010, 12:33:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

Liutas

mano Previjai ta pati problema.
Praeita vasara vaziuojant apsukos sukyla tik iki 3000, greitis iki 130 km/h. Esme ta, kad kol variklis saltas tai ir jegos variklis turi ir apsukos iki 5000 gali uzspaust, o kai susyla, tai pedalas kaip guminis gali spaust nespaudes nieko nereaguoja.
Toyotos servise pakeite kuro siurblio voztuvus - niekas nepasikeite, oro srauto matuokle - vistiek tas pats, itare katalizatoriu, bet ji atjungus nieks nesikeicia, paskui pakeite purkstukus (labai nepigiai kainuoja), tai kaip ir atsigavo, bet seni purkstukai ant stendo veikia kaip nauji.
Taip ir nesupratau kas buvo, o vakar vaziavau i Klaipeda ir vel islindo ta pati problema tik tris tukstancius apsuku gali isspausti, gali minkyti gazo pedala iki dugno jokio poveikio.
Nulekiau i Duslita, pakeite katalizatoriu, nes senas kaip man parode buvo uzssikises, bet traukimas toks pats.
Dabar jau nezinau ka daryti :(
Ziureti gal turbina, gal kazkur praleidzia ora ir slegio nesukelia, nors kai anksciau arde tai patikino, kad su turbina viskas gerai.
Gal kas gali ka patarti, gal susidure su panasia problema?
Buciau dekingas
LM
Previa D4D

NNZ

blogiausia, kad neaisku nuo ko pradet ieskot, pas mane tas buvo, kad daugiau 3k aps nekilo, bet man dege check engine, tai nuresetinau, atjungus akum ir jau 1m. kaip viskas gerai.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

upas

Jau tamposi ir sausu oru.Dabar ieskosiu kur isplautu baka (Sovli paprase 250lt,bet jauciu galeciau rasti pigiau).Kiek klausinejau geri specai Dyzestopas,tik brangoki ,bent jau pries pora metu mersui atsisukusi purktuka dasuko-70lt.:o,pabandysiu paskambinti Vladui.

lawyer

kura degalinese perki ar is po prekystalio? :)

upas

Niekada nepyliau is kanistru,paskutini pusmeti tik is Nestes.

lawyer

ar jau plovei baka, kokie rezultatai, ar pagerejo situacija?

upas

Dabar sovli pakeis kuro siurblio prota (sake kazkam pakeite-padejo),laukiu eilej,sestadieni isbandysiu,prie bako dar nelendu,kazkaip nelogiska,kad kol saltas variklis-bakas svarus,o pasilus uzsitersia,o atjungus oro srauto matuokle pagereja todel,kad kompas avariniu rezimu dirba ir kuro siurblio kompas nesikisa taip stipriai-cia as taip per paskutine savaite ismeditavau.Kai pakeisiu parasysiu.

upas

Pakeite prota kuro siurblio-vistiek tamposi,dabar paskutiniu metu labai daznai tai ivyksta,tai bandysiu palikti dyzestopui,nes anksciau galedavo ir visa diena nesitampyti.Vaziavome pasivazineti su Sovli elektriku prijunge kompa,kai pradedavo tampytis kompas rodo slegio kritima sistemoje,ir issiskirianti pirmo purkstuko darba nuo kitu purkstuku.Itare pirmo purkstuko padidejusi pralaiduma,del to krenta slegis visoje sistemoje ir masina oziuojasi,bijojo tik uztikrintai pasakyti kad cia problema motyvuodami kad jie ne dyzelistai.Maloniai buvau nustebintas,kad nepaeme ne lito uz darba ir diagnostika.

plintas

Laba diena turiu ir aš tokį automobilį kuris pradėjo tampytis :@ net nervai nelaiko :@ pas mane tik tai, kad važiuojant vienodu greičiu. Toks jausmas kai momentais kuro nepaduodu. Pabandžiau pavaikyti traukimo liktai nepraradus. Pakeičiau oro filtrą, kuro filtras nesenai keistas dar nėra prabėgus 20000 kurą taip pat pilu nesti. Važiuojant šimtą kaip ir nesijaučia jokio trukčiojimo. Jokie čekai nedega, tai nėra ko varyti prie kompo, nes jie nieko nematys, o tik pinigų nulups. Reiktu ir man pagalbos kur radus koki auksarankį kuriam nebaisu butu patikėti automobili, nes dauguma šudmeistrių tik dalis keisti siūlo, o iš to keitimo naudos jokios.

NNZ

ne tai iškart bet koks meistras pasiūlys kuro filtrą pasikeist, paskui patikrinti oro srauto matuoklę, o jei ir poto x....., tai tada pradės gilinti ;)
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

lawyer

cia vienas apie savo avensi raso

Apie variklio D-4D pasitampymus,kaip ir pas daugelį pradėjo retkarčiais pasitampyti ,vaistas buvo vienas ,įpildavau kuro sistemos valiklio(o ne tik skirto purkštukams),kuriam laikui padėdavo,kol nepradėjo užsidegti serviso lemputė.Nuvykau į Tokvilą,po diagnostikos paaiškina ,kad bėda kuro siurblio abu vožtuvai kalti ,jų kaina 1300Lt+darbas 200Lt. Pasakiau ačiū .Neapsikentęs pats patikrinau kuro sistemą:bake radau apneštą kažkokiom keistom nuosėdom filtrą,o kuro filtras buvo irgi gerai pakimštas,išvaliau baką ,pakeičiau kuro filtrą ir problemos pasibaigė.

remigijus

Teisingai pasielgei, kad nesutikai su Tokvilos diagnoze ir nusprendei patikrinti tai ka paciam imanoma. Sveikinu, kad pasiteisino itarimai. Manau bus geras pavyzdys ir kitiems su panasiom problemom susidursiantiems.
//

plintas

o tą oro srauto matuoklę patikrinti sunku? :)

upas

Manau kad atejo pavasaris ir i mano kiema-pataise tampymasi.Dyzestope ieskojo visa diena ,vakare uzmerke EGR sistema (ekologine sistema),per nakti ismirke chemikaluose,ryte pravale,viska surinko,ir daugiau masina nebesutrukciojo.Paskutiniu metu jau pastoviai trukciodavo tik isilus varikliui.Kas nezino tai sistema leidzianti atidirbtas dujas i cilindrus antra karta,ji pradedavo veikti tik isilus varikliui tada ir budavo cirkas,is pradziu dar uzgazaves sugebedavau prapusti (rasiau ankstesniuose postuose),keista kad prasidejo tik atsilus oram,ir vaziuojant paskui dregme nuo kelio keliancia masina.Taip pat sake kad purkstukai negraziai dirba,bet dar vaziuos.

lawyer

kiek kainavo, jei ne paslaptis?