D4D Kondicionieriaus problema.

Pradėjo ramis702, Rugpjūtis 08, 2013, 18:27:43 PM

« ankstesnis - sekantis »

ramis702

Sveiki, susiduriau su tokia problema kad viena zona pucia siltesni ora nei kita (ant padieties LO viena puse veikia neblogai,o kita pucia siltoka ora). Kur ieskoti galu? Sklende kokia gal neuzsidaro nuo peciuko, nepasitarus nesinori ardyt kazka. Aciu  is anksto  :)

ketvirtasis

Buvo jau apkalbėta ši tema, pas tavę bus parėjusi viena iš sklendžių. Ardosi labai lengvai.

ramis702

kur butu galima rasti info apie ardyma ir ka tvarkyt reik?  :V

MindaugasB

Šiaip aš iš tų, kur netingi paieškot kitiems temos, jeigu pavyksta atkasti. Bet šiandien gimtadienį minimaliai paminėjau ir labai tingiu kapstytis.

Bet...

Kažkaip permečiau forumą ant greito, gal kažkas bus į tą pusę, nes nesigilinau.

http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,3366.msg65821.html#msg65821
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,2565.msg47363.html#msg47363
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,3126.msg55750.html#msg55750
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,2707.msg49593.html#msg49593
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ramis702

Na tai sveikinu ra proga tave ;) paskaitinejau, bet realiai niekas nieko apue ardyma nekalbeja, gal yra kour su foto sitos problemos sprendimo vykdymas? :D

S_Kulikauskas

Foto tikriausiai nėra, bet po šio ardymo tikiuosi atsiras  ;) ?
Na maždauk su kokiu 5-u tavo pranešimu :) , manau nevienas užklydėlis vėliau būtų dėkingas .

nmeras

jo visi tik iesko naudos kad butu parodyta paaiskyta ir panasiai, o patys net ir sutvarke jau nebegryzta cia nei info pateikt, o tuo labiau vaizdines medziagos....gaila.

arytis

Pas mane nutiko tokia pati bėda. Ieškojau tos temos, bet jos kažkodėl neberodo, gal dingo perkraustant forumą.
Kadangi esu ją skaitęs, tai atsimenu kad ketvirtasis rado problemos sprendimą. Pasiknisau ir radau jo postą. Jei galima, pacituosiu:
"Keleivio pusės sklendė tiktai "jinai", o tiksliau tai joje esantis padeties "daviklis".
Labai lengva pačiam patikrinti ir reikalui esant pasikeisti. Nuėmus pačią sklendę su ranka gali pats tą svirtelę pareguliuoti pasibandymui.
Manau rusiškai supranti
http://www.drive2.ru/cars/toyota/avensis/avensis_ii/surround/journal/288230376152541917/#post "

ramis702

Dekui uz info bandysiu pasiziuretbkas kaip ten. Jei viskas ok informuosiu arba toliau skusiuos :D na as neseniai isigijes savo pirmaja toyota taip kad labai nesmerkit vyrai  ;)

ramis702

taigi pracekinau, sklendes padeties daviklis dirba graziai kaip ir ten rasyta lyg HDD jokiu krebzdejimu, taigi taip iseina jog pati sklende kazkur nesuvaiksto  :V dabar belieka issiaiskinti kaip ten ka ardyt  :D  kas kokiu minciu ideju ar informacijos turit?  :) pasistengsiu padaryt foto reportaza jei tik paaiskes kaip ka daryt, nesinori pasidaryt dar blogiau  :D

ketvirtasis

Citata iš: ramis702 Įrašytas Rugpjūtis 10, 2013, 15:50:29 PM
taigi pracekinau, sklendes padeties daviklis dirba graziai kaip ir ten rasyta lyg HDD jokiu krebzdejimu, taigi taip iseina jog pati sklende kazkur nesuvaiksto  :V dabar belieka issiaiskinti kaip ten ka ardyt  :D  kas kokiu minciu ideju ar informacijos turit?  :) pasistengsiu padaryt foto reportaza jei tik paaiskes kaip ka daryt, nesinori pasidaryt dar blogiau  :D
Keisk sklendę, tinka tiktai nuo tokio pat kaip ir tavoji: jei rankinis kondiškės reguliavimas tai nuo tokio pat jei pilna klima irgi tik nuo tokios. Nuo anglo jei imsi tai žiūrėk kad atitiktų kairė-dešnė, pas anglą viena sklendė netinka. Visos sklendės yra skirtingos, jei korpusas vienodas tai viduje esantis padeties daviklis (rezistorius) netiks. Pats viską išbandžiau asmeniškai.
Ieškoti rekomenduočiau nuo europinės, man atskirai gauti nepavyko tai visą pečių nusipirkau, dabar yra atsarginių detalių. :D :D

ramis702

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Rugpjūtis 10, 2013, 17:17:11 PM
Keisk sklendę, tinka tiktai nuo tokio pat kaip ir tavoji: jei rankinis kondiškės reguliavimas tai nuo tokio pat jei pilna klima irgi tik nuo tokios. Nuo anglo jei imsi tai žiūrėk kad atitiktų kairė-dešnė, pas anglą viena sklendė netinka. Visos sklendės yra skirtingos, jei korpusas vienodas tai viduje esantis padeties daviklis (rezistorius) netiks. Pats viską išbandžiau asmeniškai.
Ieškoti rekomenduočiau nuo europinės, man atskirai gauti nepavyko tai visą pečių nusipirkau, dabar yra atsarginių detalių. :D :D
o kainos kokios gal zinai?  :D

Bemsas

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Rugpjūtis 10, 2013, 17:17:11 PM

O kas konkreciai sugenda toje sklendeje? Maciau foto isardytos - nera kam sugesti.

ramis702

Cia geras klasimas :D neardziau dar tai negaliu nupaveiksluot ir issiaiskinti :V

toyotaavensis

pas mane buvo ir toke problema.sklendes darinejosi visos,teko isimt peciuka ,praplaut nes buvo uzsikises,dabar sildo gerai.